michal888 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Paczka dla Ani poszła w czwartek z MM jak pisałem z wykazu powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Szanowni Koledzy Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu Ani, jej rodziców i swoim. Za wielki odzew, życzliwość i przesłane rzeczy. Nie były to jakieś super drogie podarunki ale dla Ani chyba najdroższe na świecie .Nie jestem w stanie opowiedzieć jak zaskoczona i zachwycona była Ania kiedy wraz z rodzicami wręczyłem jej Wasze prezenty . Słońce na buzi i radość, i zaskoczenie. Dziecko było ( i chyba dalej jest) szczęśliwe. Obiecała mi, że jak tylko skończą z Tatą Krzyśkiem czołg, to zaraz zabiera się za jeden z samolotów. Co prawda ma teraz prawie wakacje już i dużo czasu lata z koleżankami po podwórku ale znam ja na tyle, że wiem, że dotrzyma słowa. Obiecałem jej, ze jak tylko nauczy się latać na jakimś lepszym symulatorze to zabieram ją na naukę latania na lotnisko . Zrobię jej szybowczyk i zobaczymy co będzie dalej. Oczywiście, zrobimy zdjęcia z efektów jej pracy. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Wszystkich życzliwych kolegów i kibiców. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Miło czyta się takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi