japim Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Żeby było jasne jak słońce: Pierwsze w 2008 roku zawody ESA odbędą się 20 stycznia w Łasku. http://aircombat.pl/ACES/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=50 Zapraszamy wszystkich chętnych, do spróbowania swoich sił w lataniu w tłoku :twisted: . Więcej informacji wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 stawiam się! ktoś jeszcze będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszK Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 No ja z moim Fw 190a pewnie też się wybiorę do Łasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja chyba tez sie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Czy zawody "Combat" odbywają się gdzieś bliżej ściany wschodniej (W-wa?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z powodu braku chętnych organizatorów (z odpowiednim zapleczem i kadrą chociażby do sędziowania), takie zawody nie są organizowane na wschód od Warszawy. Mowa oczywiście o oficjalnych zawodach. Nieoficjalne - tzn takie które nie będą liczone do Pucharu Polski - można zorganizować wszędzie. Jeżeli np umówimy się, że w okolicach Warki (Połowa drogi z Wawy i Puław) robimy zawody w ten i ten weekend i przyjazd potwierdzi 10 osób z osobami towarzyszącymi (sędziowie) to można takie zawody zrobić. Lataczy ESA w stolicy jest sporo - to tylko kwestia dobrych chęci i odpowiedniego zgrania wszystkiego. A mając na uwadze powyższe, to zapraszamy Cie Tomku na pojedynki do Warszawy Wszyscy chętni mogą do mnie w tym temacie pisać. Może coś się uda zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Na lato przygotuje 2 model . Najwyższa pora skroić komuś :ass: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Koledzy z Radomia zrobili bardzo dobrą relację i fotorelację z tych zawodów: Zdjęcia: http://www.modelarz.one.pl/index.php?aces=2008&strona=wyzwolenie-lasku Relacja: http://www.modelarz.one.pl/index.php?aces=2008&strona=wyzwolenie-lasku-wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Po prawo mój po lewo MateuszaK (mój bieda, robiony od 0 w 2 dni) myślę że jak na pierwsze zawody miejsce 11 z 20 nie jest złe , muszę wymienić silnik i model, reszta była ok xD EDIT: Filmy: Film 1 Film 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.