Marcin K. Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Mam na imie Marcin, mam 16 lat.Modelarstwem interesuje sie od jakiś 5 lat a modelami rc ok 2 lat. Na kacie mam szybowiec FILOU2 i zbieram kase na nastepne maszynki do latania. Jak ktoś by chciał poklikac GG 5041314 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Siema wszystkim!!! YYY... Znaczy się... Dzień dobry... P.S. Wrzuć mordkę do avatara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Czesc. I dopisz z jakih okolic jestes.(pod zdjeciem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Powinno być Siemacie Ludzie jak to powiedział kiedyś RR z Dżemu Witamy Dodaj awart i podpisz sie ... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jestem z okolić Poznania dokładniej Rogoźno. Modele robie sam beż nieczyjej pomocy no może troche finansowej ze strony rodziny:D, w moim mieście niema modelarni:( szkoda przydało by sie. Klikam z modelażami i mi troche pomagają. Jak chcecie również pomóć to zaklkiajcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam W czym Ci pomoże nasze klikanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wiesz jakieś podpowiedzie co do budowy modeli,jakie wyposarzenie zastosowac itp Foto wkleje póżniej jak bede miał[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Pewnie jak zadasz jakieś pytania to Ci odpowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam ;] Mamy ze sobą wiele wspólnego ;D - też mam na imię Marcin i też mieszkam w "okolicach" Poznania... a dokładnie to w Poznaniu :wink: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 "poklikajcie" sobie razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 "przychodzi maz do domu a tam zona blondynka w kacie robi szpagat, wiec on sie pyto co robisz kochanie, a ona na to bylam na kursie komp i kazano mi kliknac w rogu myszką..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Przypominam ze nie wszyscy uzytkownicy tego forum sa pelnoletni badz co badz dowcip znosny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Obawiam się, że choćbyś Pawełku nie wiem jak się starał, to tak byś myszka nie kliknął , jak ta miła pani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Alchemik ile masz lat ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wiecej od Ciebie Slonko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 łachcha "słonko" ty alchemik jakis inny jesteś czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam nowych kolegów. Czasem bywam w Poznaniu , a dokładniej kursuje na trasie Poznań Gniezno Mogilno. Bywam też w Bydgoszczy. Może się uda kiedyś razem polatać - chyba było by fajnie. Namawiam do pokazania swych modeli na forum.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.