Skocz do zawartości

Siema wszystkim!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imie Marcin, mam 16 lat.Modelarstwem interesuje sie od jakiś 5 lat a modelami rc ok 2 lat. Na kacie mam szybowiec FILOU2 i zbieram kase na nastepne maszynki do latania. Jak ktoś by chciał poklikac GG 5041314

Opublikowano

Jestem z okolić Poznania dokładniej Rogoźno. Modele robie sam beż nieczyjej pomocy no może troche finansowej ze strony rodziny:D, w moim mieście niema modelarni:( szkoda przydało by sie. Klikam z modelażami i mi troche pomagają. Jak chcecie również pomóć to zaklkiajcie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam ;]

Mamy ze sobą wiele wspólnego ;D - też mam na imię Marcin i też mieszkam w "okolicach" Poznania... a dokładnie to w Poznaniu :wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

"przychodzi maz do domu a tam zona blondynka :D w kacie robi szpagat, wiec on sie pyto co robisz kochanie, a ona na to bylam na kursie komp i kazano mi kliknac w rogu myszką..."

Opublikowano

Witam nowych kolegów. Czasem bywam w Poznaniu , a dokładniej kursuje na trasie Poznań Gniezno Mogilno. Bywam też w Bydgoszczy. Może się uda kiedyś razem polatać - chyba było by fajnie.

Namawiam do pokazania swych modeli na forum.POZDRAWIAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.