woj Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Dzień Dobry. Interesuje mnie zbudowanie modelu RC włącznie z elektroniką. Nie interesuje mnie kupno gotowego układu "bo lepszy". Najpewniej spróbuję odtworzyć któryś z systemów opisanych przez Janusza Wojciechowskiego w latach 70., chyba że znajdę jakieś inne retro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Chciałbym jeszcze zapytać, czy nie byłoby możliwe zapisać w regulaminie coś o poprawności językowej? Chodzi o panosząca się formę "Witam". Tak mówi gospodarz do gości. W innych sytuacjach jest to niepoprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jeśli chodzi Ci o moje "witam" to nie uważam je za niepoprawność. Jeśli Jesteś tak wyczulony na niepoprawności językowe to podczas czytania postów natkniesz się na nie bardzo często. Pozdrawiam ( "pozdrawiam" jest poprawne ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Chciałbym jeszcze zapytać, czy nie byłoby możliwe zapisać w regulaminie coś o poprawności językowej? Chodzi o panosząca się formę "Witam". Tak mówi gospodarz do gości. W innych sytuacjach jest to niepoprawne. a co to znaczy "panoszącA się formę "Witam" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jeśli chodzi Ci o moje "witam" to nie uważam je za niepoprawność. Jeśli Jesteś tak wyczulony na niepoprawności językowe to podczas czytania postów natkniesz się na nie bardzo często. Pozdrawiam ( "pozdrawiam" jest poprawne ?) "Pozdrawiam" jest jak najbardziej poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 To może tak na przyszłość - co jeszcze wypada pisać w postach a co nie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wojtku, w regulaminie jest napisane coś o wymaganym polu wiek w profilu. Rafale, też to dopisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 No i wyszło, że jestem stary zgred. Doświadczony, znaczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi