woj Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Dzień Dobry. Interesuje mnie zbudowanie modelu RC włącznie z elektroniką. Nie interesuje mnie kupno gotowego układu "bo lepszy". Najpewniej spróbuję odtworzyć któryś z systemów opisanych przez Janusza Wojciechowskiego w latach 70., chyba że znajdę jakieś inne retro.
woj Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Chciałbym jeszcze zapytać, czy nie byłoby możliwe zapisać w regulaminie coś o poprawności językowej? Chodzi o panosząca się formę "Witam". Tak mówi gospodarz do gości. W innych sytuacjach jest to niepoprawne.
esceta Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Jeśli chodzi Ci o moje "witam" to nie uważam je za niepoprawność. Jeśli Jesteś tak wyczulony na niepoprawności językowe to podczas czytania postów natkniesz się na nie bardzo często. Pozdrawiam ( "pozdrawiam" jest poprawne ?)
idfx Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Chciałbym jeszcze zapytać, czy nie byłoby możliwe zapisać w regulaminie coś o poprawności językowej? Chodzi o panosząca się formę "Witam". Tak mówi gospodarz do gości. W innych sytuacjach jest to niepoprawne. a co to znaczy "panoszącA się formę "Witam" ???
woj Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Jeśli chodzi Ci o moje "witam" to nie uważam je za niepoprawność. Jeśli Jesteś tak wyczulony na niepoprawności językowe to podczas czytania postów natkniesz się na nie bardzo często. Pozdrawiam ( "pozdrawiam" jest poprawne ?) "Pozdrawiam" jest jak najbardziej poprawne.
skraf Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 To może tak na przyszłość - co jeszcze wypada pisać w postach a co nie..?
robertus Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Wojtku, w regulaminie jest napisane coś o wymaganym polu wiek w profilu. Rafale, też to dopisz.
woj Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 No i wyszło, że jestem stary zgred. Doświadczony, znaczy się.
Rekomendowane odpowiedzi