woj Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Dzień Dobry. Interesuje mnie zbudowanie modelu RC włącznie z elektroniką. Nie interesuje mnie kupno gotowego układu "bo lepszy". Najpewniej spróbuję odtworzyć któryś z systemów opisanych przez Janusza Wojciechowskiego w latach 70., chyba że znajdę jakieś inne retro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Chciałbym jeszcze zapytać, czy nie byłoby możliwe zapisać w regulaminie coś o poprawności językowej? Chodzi o panosząca się formę "Witam". Tak mówi gospodarz do gości. W innych sytuacjach jest to niepoprawne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esceta Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Jeśli chodzi Ci o moje "witam" to nie uważam je za niepoprawność. Jeśli Jesteś tak wyczulony na niepoprawności językowe to podczas czytania postów natkniesz się na nie bardzo często. Pozdrawiam ( "pozdrawiam" jest poprawne ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
idfx Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Chciałbym jeszcze zapytać, czy nie byłoby możliwe zapisać w regulaminie coś o poprawności językowej? Chodzi o panosząca się formę "Witam". Tak mówi gospodarz do gości. W innych sytuacjach jest to niepoprawne. a co to znaczy "panoszącA się formę "Witam" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Jeśli chodzi Ci o moje "witam" to nie uważam je za niepoprawność. Jeśli Jesteś tak wyczulony na niepoprawności językowe to podczas czytania postów natkniesz się na nie bardzo często. Pozdrawiam ( "pozdrawiam" jest poprawne ?) "Pozdrawiam" jest jak najbardziej poprawne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skraf Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 To może tak na przyszłość - co jeszcze wypada pisać w postach a co nie..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Wojtku, w regulaminie jest napisane coś o wymaganym polu wiek w profilu. Rafale, też to dopisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 No i wyszło, że jestem stary zgred. Doświadczony, znaczy się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts