mammuth Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ale gdyby ktoś wcześniej zareagował to być może nie doszło by do takiej sytuacji Ale jak konkretnie wyobrazasz sobie to zareagowanie ? Jest ponad 1000 uzytkownikow na forum - z tego 3 zbanowanych wychodzi 0.33 % i tak nie jest zle (choc mogloby byc lepiej) Moim zdaniem biezaca kontrola dziala niezle - wycinamy tych ktorzy nie potrafia sie kulturalnie zachowac i tyle ! ___________________________ Chamstwu mowimy NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 mammuth no tak trzech z czego dwóch w ciągu kilku dni . Mam nadzieje że te statystyki utrzymią się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Meloow Tytan07 nie wyleciał za 20 postów, a za obrzucenie bluzgami innego forumowicza. Nie bardzo wiem jak chcesz, aby administracja forum zapobiegała takim przypadkom przed ich wystąpieniem. :?: Administracyjnie nie zastąpimy nikomu rodziców i wychowania. Podstawy wychowania zdobywa się w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tomku dobrze wiem za co wyleciał tytan07. Jego zachowanie było niedopuszczalne ! i nie tu nie ma co dyskutować po prostu musiał wylecieć ! Ja tylko uważam że trzeba by bardziej przyglądać się nowym userom. Wprowadzić obowiązkowy wiek podczas rejestracji (z tym raczej nie na problemu. Jedna dodatkowa linijka w skrypcie przy weryfikacji formularza). Dodatkowo np. zakaz przez 7 dni tworzenia nowych tematów (naturalnie nie dla wszystkich takie ograniczenie, bo rejestrują się tu nowe osoby z ogromną wiedzą i nienagannym charakterem) , mogliby tylko pisać – odpowiadać, a jak większość z nas wie pisanie odpowiedzi nie jest takie proste i przy okazji być może „zmusiłoby” ich do poszukiwań odpowiedzi na ich potencjalne nie zadane pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 jedma dodatkowa linijka...czy to problem napisac ze ma sie o 2 lata wiecej niz naprawde?nikt by sie do tego nie stosowal :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Możesz tworzyć dowolną ilość zakazów i nakazów ,a i tak zawsze się znajdzie człowiek o "specyficznym" podejściu do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ...a po to przeciez jest forum,prawda?zeby sie uczyc i zdobywac doswiadczenie...tak wiec nie mozna odrazu banowac lub dawac ostrzezenia za pomylke... Skoro już tak sobie tu dywagujecie (jakby było nad czym ) to ja tylko dodam, że pomyłką jest twierdzić, iż doświadczenie zdobywa się na forum... Osobiście myślę, że większość z nas doświadczenie zdobyła jak o "forumach" wróble nie ćwierkały - zresztą pewnie dlatego uważam, że jak już czegoś nie wiem wujek Google dopomoże a forum jest na "czarną godzinę". Tak czy inaczej nie znam gościa, który by się na nauczył latać na forum albo kleić modele nie dotknąwszy fizycznego materiału... ale może jestem zacofany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.