krankor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Czy ktoś spotkał się z takimi rytmicznymi błędami w nagraniu? Filmik kręcony z ręki, raczej nie ma co zakłócać (z instalacji modelu) w lotach to samo się robi. Jak to naprawić na przyszłość, bo filmy już nagrane są stracone. http://vimeo.com/67795889 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Coś podobnego pojawiło mi się wczoraj gdy próbowałem odpalić chyba po dwóch latach bezczynności. Moja do tego sama wyłącza się więc nie wiem czy to wina pakietu. W jeszcze wczesniejszym modelu chyba #3 odciąłem stary pakiecik, podłączyłem pod lipola 3,7V ale w ogóle nie chciała się włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wewnętrzny lipolek rzeczywiście czasy świetności ma juz za sobą. Planowałem podłączyć zewnętrzne źródło zasilania z odbiornika. No ale nie mogą się nagrywać takie "odgłosy z kosmosu" !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi