Pilot84 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hej, mam pytanko do was, bo bardzo zainspirowały mnie te Wasze modele z depronu. Gdzie moge dostać taki materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 w marketach budowlanych konforcie i modelarskim sklepie jest to podkład pod panele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 W modelarskim to akurat jest prawdziwy depron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeśli chodzi Ci o "depron" w rozumieniu tej kolorowej pianki, to idź do marketu i szukaj podkładów pod panele podłogowe (tylko nie pytaj się ich o depron) a jeśli biały, to szukaj w sklepach modelarskich. A tak w ogóle to temat był już kilka razy wałkowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 + wujek google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buri97 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Google.pl PYTANIE:Gdzie kupić depron ----->ze 20 konkretnch odpowiedzi wyskoczyło Ręce opdały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 http://www.modele.sk...ne-i-miedziane/ http://www.aircombat...ne-miedziane,74 pierwsze lepsze przykłady , na zakończenie tematu to co najczęściej występuje w naszych sklepach: - depron "graupner" - najdroższy ale najtwardszy ,tak samo jak pozostałe występuje w grubościach 3 i 6mm (mój ulubiony) -"pelikan" (chyba) - tańszy i odczuwalnie miększy ale za to lżejszy (noname w sklepach są o podobnych własnościach ) -w postaci marketowej jako "podkład pod panele" najbardziej miękki , najtańszy jasnozielony, niemal biały 6mm ,ciemnozielony 3mm (ostatnio w castoramie spotkałem nowe podkłady -obie grubości są w bardzo jasnym niebieskim kolorze -wydaje się być twardszy i lepszy od poprzednika ) Więcej informacji uzyskasz (powtarzane jak mantra ) w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Szary ( ciemny siwy ) kolor podkładów pod panele też jest bardzo twardy ( nigdy nie miałem w ręku oryginalnego depronu ) i lekki. Buduje z niego modele i jestem bardzo zadowolony Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omen Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 w każdym budowlanym castora... leroy ... itd, pod nazwą płyt XPS, zielone, brązowe, niebieskie, paczka 10 arkuszy ~30zł starczy na dużo zabawy, w wycinanki do tego polecam klej na gorąco - "glusiownica", tylko trzeba uważać by się niepoparzyć i nie roztopić XPS'ów, oryginalny biały depron oklejony papierem można dostać też w sklepie dla plastyków (jest taki wypaśny w okolicach Bramy Floriańskiej w Krakowie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi