Jano Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No i dopadło nas nie wiem kto to przywlukł i skąd ale faktem jest że zaraził na raz z 8 osób , wszystko dorosłe chłopy. Na razie tylko latamy z tymi wstęgami i próbujemy je ciąć , ale częściej wpadamy na siebie rozbijając modele , dobrze że wymyślili cyjanoakryl.Jeśli są jakieś ościenne dywizjony to chętnie popatrzymy jak to wygląda na "poważnie".
mirolek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Super że powstaje nowa drużyna :-) Jeżeli to te Bobrowniki w okolicach Bytomia a tak wnioskuję po adresie kolegi Jano .... to może kiedyś uda się spotkać i razem polatać. Mam rodzinę w Dąbrowie Górniczej i jakieś weekendowe latanie można uskutecznić. "Dorosłe chłopy" - skoro już latacie w grupie i pewnie jesteście mobilni, to może wybierzecie się na jakieś zawody ESA? Najlepiej się lata w dużej grupie :-) ms
Krzycho61 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jano no ja po prostu nie wierzę w to co czytam... Heniek tez w tym uczestniczy???
Jano Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Oczywiście, był jednym z tych pierwszych.Zaraził mnie, bo nigdy bym nie pomyslał że latanie takim planktonem może dawać tyle radochy.
Krzycho61 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 No proszę a tak się nabijaliście z nas na Dmowskiego... :-)
Rekomendowane odpowiedzi