Jano Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 No i dopadło nas nie wiem kto to przywlukł i skąd ale faktem jest że zaraził na raz z 8 osób , wszystko dorosłe chłopy. Na razie tylko latamy z tymi wstęgami i próbujemy je ciąć , ale częściej wpadamy na siebie rozbijając modele , dobrze że wymyślili cyjanoakryl.Jeśli są jakieś ościenne dywizjony to chętnie popatrzymy jak to wygląda na "poważnie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaciomp Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 No i super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Super że powstaje nowa drużyna :-) Jeżeli to te Bobrowniki w okolicach Bytomia a tak wnioskuję po adresie kolegi Jano .... to może kiedyś uda się spotkać i razem polatać. Mam rodzinę w Dąbrowie Górniczej i jakieś weekendowe latanie można uskutecznić. "Dorosłe chłopy" - skoro już latacie w grupie i pewnie jesteście mobilni, to może wybierzecie się na jakieś zawody ESA? Najlepiej się lata w dużej grupie :-) ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzycho61 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Jano no ja po prostu nie wierzę w to co czytam... Heniek tez w tym uczestniczy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jano Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Oczywiście, był jednym z tych pierwszych.Zaraził mnie, bo nigdy bym nie pomyslał że latanie takim planktonem może dawać tyle radochy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzycho61 Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 No proszę a tak się nabijaliście z nas na Dmowskiego... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts