Pietkin Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dzięki za foty Krzysztof. Siedząc w fotelu, analizuję cały przebieg pikniku i dopiero teraz widzę pewne niedociągnięcia.Wszyscy dostaliśmy podziękowania, takie symboliczne uznanie za przybycie na piknik. Jeden z uczestników takiego podziękowania nie otrzymał.Jest nim Grzegorz, który Zenobią śmigał po naszym niebie, wzbudzając uznanie nie tylko dzieci. Grzegorz, na forum składamy Tobie (również dla Zenobii) podziękowanie i uznanie. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dla zainteresowanych, zamieszczam link do fotek z ostatniego pikniku modelarskiego w Buczku Małym.http://zlotow.naszemiasto.pl/artykul/piknik-modelarski-w-malym-buczku,3456029,gal,t,id,tm.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jak bym wiedział, że za rok będę miał możliwość uczestniczyć, to już bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Gratuluję Piotrze ! Gratulacje również należą się dla p. Przemysława, wójta Lipki. Jak widzę impreza udana. Koledzy z Bydgoszczy... kosicie nagrody ! Zastanawiam się czy to nie zacznie przerażać organizatorów innych pikników . Żałuję że nie dane mi było poznać pozostałych kolegów z Bydgoszczy, zapewne będzie jeszcze okazja. Kostek, bardzo ciekawy model ta spalina. http://www.zlotowskie.pl/galeria/c88fd94fd3ab30d4/foto,71383.html To zdjęcia z naszego powiatowego portalu. Aura troszkę wam nie sprzyjała. Zauważyłem mojego "wychowanka", FunCuba. Ma się dobrze, poszedł w dobre ręce. Damian oszczędzasz go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Serdecznie zapraszamy 17 lipca do Małego Buczka (Gmina Lipka) na kolejną edycję Pikniku Modelarskiego organizowanego przez Wójta Gminy Lipka, Gminny Ośrodek Kultury w Lipce oraz miłośników modelarstwa. Więcej szczegółów podam w późniejszym terminie. Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Awiatik Sosno Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ekipa Awiatika Sośno- będzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 ZAPRASZAMY NA PIKNIK MODELARSKI DO MAŁEGO BUCZKA - GMINA LIPKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 akurat wrócę z urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Wygląda na to że mój team będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA FILMIKU Z POPRZEDNIEJ EDYCJI http://www.youtube.com/watch?v=YQCxb2xE7V0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam DO zobaczenia na pikniku zabieram holownik targa szybowce do 7 kg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Widzimy się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Także postaram się podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Piknik bardzo udany. Dziękuję organizatorom, Piotrowi (pietkin), Wójtowi Lipki, Panu Sołtysowi na którego łące zostało pięknie przygotowane lotnisko oraz pracownikom miejscowego Ośrodka Kultury. Dla przybyłych modelarzy był poczęstunek z grila, kawa, herbata, ciasto i super miła atmosfera. Dopisała również publika. Wspaniale zaprezentowała się silna reprezentacja Poznania. Odbył się emocjonujący konkurs na celność lądowania. Stoczyłem również dwie rewanżowe walki w kombacie ze swoim niedawnym młodym pogromcą. Mimo wysiłków nie uzyskaliśmy żadnych cięć. Niestety mój aparat foto odmówił posłuszeństwa, bateria. Do zobaczenia w Wilczych Laskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Awiatik Sosno Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 V Piknik w Małym Buczku przeszedł do historii.Adam już napisał wyżej jak było SUPER.W konkursie na lądowaniu na celność, pierwsze i drugie miejsce przypadło naszej ekipie. Poniżej niewielka porcja zdjęć: Więcej zdjęć tutaj:https://www.facebook.com/modelarniaawiatik.gdksosno/media_set?set=a.613640008803328.1073741926.100004720031078&type=3&pnref=story Ekipa Awiatika GDK Sośno 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Bardzo miło spędzony dzień. Super atmosfera i emocjonujący konkurs precyzyjnych lądowań. Wielkie podziękowania dla organizatorów! Poniżej symbolicznie tylko kilka zdjęć: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam W imieniu własnym i całej grupy poznańskich modelarzy składam jeszcze raz podziękowania dla organizatorów tego spotkania . Było super wspaniała pogoda organizacja i serdeczna atmosfera dopełniła całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Gratuluję udanej imprezy, jak widać pogoda sprzyjała.U mnie jednak priorytety rodzinne nie pozwoliły uczestniczyć w pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Bardzo żałuję że nie mogłem przyjechać, mam nadzieję, ze się wszyscy zobaczymy w Wilczych Laskach. Ciszę się że impreza się udała, pogoda dopisała, gratuję organizatorom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi