awiator Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam.W MODELARZU ukazał się fajny artykuł autorstwa Pawła Prausa,polecam sam przeczytałem jednym tchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 To może jakiś mały skan tego artykułu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ale czym jest ten artykuł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/34148-w-rc-przegladzie-modelarskim-napisali-o-uwiezi/page__pid__444551#entry444551 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 To może jakiś mały skan tego artykułu? ale czym jest ten artykuł ? Lektura prasy ''fachowej'' ginie w narodzie.polecam czytanie ''gazet'' bo niewszystko piszą w necie,pozatym lubie wertować strony gdy siedze rano na kiblu to i zapach farby drukarskiej ma zalety.Wiem że cena wysoka,ale nieopuszczam żadnego numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wertując rano "fachową" prasę nie zapominaj o sednie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No i ten papier nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 ... nie zapominaj o sednie sprawy :lol: racja zaczytasz sie i zapomnisz po co tam poszedłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 :lol: racja zaczytasz sie i zapomnisz po co tam poszedłeś Czasem mi się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi