major6663 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam poszukuje naklejek na samochód coś tego pokroju Jednak niedokładnie takie samo coś innego. Znalazłem tylko takie do kupienia na allegro niestety jakoś mi się nie podoba z zbytnio. Czy ktoś może wie gdzie jakieś inne kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mam jedną forumową jeszcze. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W HP jest podklejony wątek na temat gadżetów forumowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No właśnie... AndrzejC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi