majula7 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Będąc w Radawcu na pikniku wygrałem konkurs Robbe i jako nagrode dostałem takie coś a tak to lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Coś się w końcu ruszyło na forum daj no jakieś dane tegoż latadła chodzi ostatnio za mną jakiś dwupłat a ten wygląda bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 specyfikcji nie znam jest to arf wlutowałem t-dinsa i aku 1300 3S i heje w góre, po pierwszym locie silnik skorygowałem w dół i latam. rozpietość 800mm silnik 1300kV tyle znam Śmigło 8x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Patryk, nie bądż taki skromny, zapomniałeś dodać że wygrałeś w konkurencji CELNOŚĆ LĄDOWANIA Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi