bart07 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Witam. Czy mógłby ktoś popełnić dla mnie model szybowca oparty na profilu SD7037 o rozpiętości około 3m w tym programie? Próbuję od różnych stron i cały czas error. Potrzebowałbym cokolwiek, co potem mógłbym modyfikować zgodnie ze swoimi zamysłami. Bartosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 To może jakikolwiek przykład działającego projektu w układzie "klasycznym (inny niż skrzydło ze strony)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojani Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 W załączniku takie przykładow skrzydło na tym co chciałeś do dalszej modyfikacji. Kojani test sd7037.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Dziękuję bardzo. Odpowiadam dopiero teraz, bo testowałem plik od Ciebie. Moje skrzydło już też się liczy. Natomiast nie liczy się model - błąd interpolacji Cl. Bartosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts