pilot71 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Pytanie jest proste, ale odpowiedź dla mnie jako laika w tym temacie dość skomplikowana. Zapomniałem dodać do zdjęcia kamerki a jest to breloczek, ten z wystającym obiektywem HD. Mam wielką prośbę: co mam do czego przypiąć aby ten zestaw zaczął pracować, a zestaw to: 1.2GHz 15CH 700mw Wireless AV Transmitter (QLM-1215-700A) , dla ułatwienia odpowiedzi ponumerowałem kable. Chodzi mi o konkretną odpowiedź. PS: chyba ważne- obraz będzie odtwarzany na lapku więc to złącze USB będzie potrzebne Z góry dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję że ktoś jej udzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Do nadajnika wpinasz jacka nr 10. 7 i 8 tego przewodu to koncówki do kamery. 16 zasilanie. 9 to chyba zdublowanie 7 i 8 lub zasilania - nie widac za dobrze. Do odbiornika wpinasz 3 i 4 grabera, a 6 do laptopa. Musisz jeszcze kupić taką wtyczkę jak ma zasilacz by wpiąc w gniazdo zasilania odbiornika lub odciac z zasilasza 220V z zestawu. 17 do 20 to przedłużacz przewodów odbiornik- laptop. 13 14 to tu chyba zupełnie nie potrzebne. anteny to oczywista sprawa. Od razu dobrze byłoby byś odciął te wtyczki DIN i połączył na stałe lub np miniaturowe goldy. Wtyczki te są duże, ciężkie i zabierają dużo miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wielkie dzięki, jak poskładam te puzzle to napiszę jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi