Guigo Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam wszystkich Zastanawiam się nad zakupami w tym sklepie (http://www.rctrax.pl), ale nie znalazłem o nim żadnych opinii na tym forum. Czy ktoś kupował w tym sklepie - proszę o podzielenie się wrażeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guigo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Heh widzę, że jeszcze nikt nie kupował w tym sklepie. Ja się odważyłem i zamówiłem we wtorek rano regulator redoxa, już w środę miałem go w łapkach. Jeszcze przed oddaniem przez sklep kurierowi przesyłki, przypomniało mi się że potrzebuje koszulki termokurczliwej do zabezpieczenia serw. Zadzwoniłem do sklepu z pytaniem czy mogą dorzucić do paczki. Pan w sklepie powiedział że oczywiście bez problemu (koszulka oczywiście przyszła w paczce). Co prawda małe zakupy ale ale myślę, że mam podstawy aby polecić ten sklep. Jak najbardziej plus dla RCTRAX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ktoś jeszcze tam kupował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja kupuję dosyć często. Może będę mało obiektywny, gdyż chodzę tam na piechotę, ale 1. Pilnują stanów magazynowych. To co jest w sklepie, jest w magazynie. 2. Wiem, że wysyłają tego samego dnia. Internet jest często forum wymiany problemów i opinii negatywnych. Jeżeli o kimś się nie pisze, to dobrze o nim świadczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER 2 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Sklep jak najbardziej godny polecenia. Kupowałem pare razy wszystko O . K . Można negocjowzć cene , jak gdzieś jest taniej to obniżą cene . Można miło pogadać przez telefon znają się na modelarstwie i pomogą . Pozdrowienia dla sklepu i kolegów z forum Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil9912 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Od ostatniej opinii trochę minęło, ale dodam coś od siebie. Kupowałem ładowarkę, cena bardzo konkurencyjna, wysyłka na następny dzień, żadnych problemów, przesyłka porządnie zapakowana. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAIZEN Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 I ja tam kupuje choć osobiście bo często odwiedzam Koszalin. Ogólnie wszystko na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Kupowanie kupowaniem, sklep prowadzą prowadzą prawdziwi entuzjaści, którzy znają się na rzeczy i potrafią konkretnie doradzić POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Kupiłem u nich używaną Betę (wsumie to od pracownika była używana i taka "wystawowa" aby pokazywać ludziom jak to wygląda) oraz parę pierdół typu bateria ładowarka to już ze sklepu. Okazało się że w becie był zepsuty regulator, nie miałem do nich pretensji bo liczyłem się z tym, długo nie używany itp. Napisałem o tym regulatorze do nich, na następny dzień wysłali mi nowy na ich koszt. Tak więc przyznają się do błędu/pomyłki i naprawiają to. Jak najbardziej polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi