cZyNo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tanie też to mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Widzisz Piotruś kupiłeś drogi sprzęt i nie korzystasz Oddałbyś ja dla mnie ja już zrobie fazy jak trzeba Bo u mnie mixów zbrakło i d..a nie ma faz lotu,a szkoda,,Jeszcze mam jedno pytanko mianowicie ,czy w test drive zakładając ,ze mamy SW w neutrum! może wyjsc prawidłowo mając zły srodek cięzkosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No gapiostwo kosztuje. Zmień na Turnigy - będziesz miał więcej funkcji prawie za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Korci mnie kupić części z TGY i zbudować z niej prawdziwy pulpit. Z drągami suwakami i przełącznikami. Może kiedyś. Programowanie w er9x jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Widzisz Piotruś kupiłeś drogi sprzęt i nie korzystasz Oddałbyś ja dla mnie ja już zrobie fazy jak trzeba Bo u mnie mixów zbrakło i d..a nie ma faz lotu,a szkoda,,Jeszcze mam jedno pytanko mianowicie ,czy w test drive zakładając ,ze mamy SW w neutrum! może wyjsc prawidłowo mając zły srodek cięzkosci? Kupiłem taki na jaki mnie było akurat stać Czy nie chodziło przypadkiem o test Dive? Poczytaj posty Jurka Markitona - rozebrał to na kawałki i wyjaśnił łopatologicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Masz racje coś pokićkałem z nazwą Chodzi mi tylko o odpowiedz tak lub nie..Ale napewno warto poczytać..Nie bądz skromny. Niektórzy kupują samochody w cenie twojej apki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wiem Marku że tania nie była. Kupiłem ją tylko dla tego że ktoś mi powiedział że zaprogramuję ją sam... i to prawda. Nie potrzebna mi instrukcja, wszystko jest "user frendly" (no może prawie wszystko ) Soft wciąż jest uaktualniany, Czego chcieć więcej? Być może są lepsze, jednak dla mnie ta to mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ano Jeti fajna jest. Ale dla mnie poręczna inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jurek a Ty jakiej używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jurek woli jeżyki MX-20 jak sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ano Jeti fajna jest. Ale dla mnie poręczna inaczej Masz pulpit?, czy skrawek aparatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Masz pulpit?, czy skrawek aparatury? mam za krótkie paluchy na pulpit - ale używam ją albo trzymając w ręce, albo zawieszając na szelkach-w zależności od potrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jurku, z avatara widzę że masz standardowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ale za krótkie żeby było mi komfortowo. Poza tym bazdzo zwinne je mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi