Jaccy1 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 To jeszcze zjem obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piromarek Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Karolu, jestem taki sam zmarzlak albo i większy, ale w rękawiczkach z palcami się nie odważyłem latać. Mam takie z obciętymi końcami ale same końcówki palców i tak mi marzną. Aż dziw, że nie zmarzłem ostatnio w tym Gulczu w korpus. Dobrze się ubrałem w bluzę od dresu i na to kurtka softshell więc może to pomogło. Ale łapki musiałem do kieszeni chować. Krzysztof. Bardzo Wam zazdroszczę, że macie tak blisko do wysokich zboczy na prawie każdy kierunek wiatru. Oczywiście pewnie jakąś przeszkodą jest że trzeba przez Wisłę ganiać do niektórych miejscówek, bo to już kilometry nakręca. No ale jest Was tam kilku to i łatwo się zabrać na wspólny wyjazd i podział kosztów za paliwo. Panowie piękne zdjęcia i warunki. Ech... :-) Jak tak patrzę na mapkę to widzę jedno miejsce w Osielsku. Byłem tam w wojsku na radarach. Jakieś górki były ale miejsca nie pamiętam. Młody byłem i nie te czasy. Brak radia, swojego samochodu to i się pod tym kątem na otoczenie nie patrzyło. Więc może dlatego nie pamiętam. W googlach satelitarnych to górek za bardzo niestety nie widać. Trudno coś ocenić nie będąc na miejscu. Nieźle było by móc zakwalifikować zbocze do lotów na podstawie zdjęć satelitarnych. Nowe google coś tam udostępniają 3D ale to nie to samo co real, bo zbocze w tym moim Gulczu co się nim tak zachwycam na mapie wygląda nieszczególnie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 w piątek zaczyna sie zabawa na Klifie u Kierownika. Przyjeżdżajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Inne plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Drugie podejście i inne plany. Do trzech razy sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 no nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Coś mi się wydaje, że większość ma inne plany zwłaszcza na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Inne plany Inne plany czy skarbona odstrasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Arni trafiłem skarbona odstrasza bo zbieramy na kosiarkę a treningi kosiarką u nas są za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Coś mi się wydaje, że większość ma inne plany zwłaszcza na niedziele W niedziele moze bedzie bryndza. Wiec proponuje sobotę tym co mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Gwarantuje ze mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piromarek Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Cześć. Się dołączam do pytania ? Jakieś namiary na te zawody, jak i co można prosić ? Nie to że chciałem wziąć udział , ale może policzę ile to by mnie z tej mojej Chodzieży wyniosło Jakbym się spiął ofc. W końcu nigdy nie byłem na takiej profi imprezie. Wreszcie się dowiem o czym tak Kamyk ciągle nadaje. Tylko ta pogoda. Toż ma lać przecie. pozdrawiam. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W sobotę bedzie albo klif albo karpia. Decyzja zapadnie rano. Tak samo bedzie z piatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piromarek Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jurek, ale gdzie mam jechać ? Nie w temacie jestem. Daj jakiś link na te zawody, bo dość oszczędnie się wyraziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jurek, ale gdzie mam jechać ? Nie w temacie jestem. Daj jakiś link na te zawody, bo dość oszczędnie się wyraziłeś Jurek jak widać po tabelach trochę zalatany , a chodzi o te zawody http://www.f3f-klif.pl/2014/05/spring-cup-f3f-2014-live/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piromarek Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 no to już coś bliżej . dzięki. Jeszcze Janek coś podpowiedział i jestem w temacie :-). Żeby mi się jeszcze te 300 kilosów chciało jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 no to już coś bliżej . dzięki. Jeszcze Janek coś podpowiedział i jestem w temacie :-). Żeby mi się jeszcze te 300 kilosów chciało jechać Zaproś na wypad ale z noclegiem sympatyczną kolezankę ..zawsze w nocy weselej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Zaproś na wypad ale z noclegiem sympatyczną kolezankę ..zawsze w nocy weselej.. Ta Ty coś na ten temat wiesz , sołtysową chciałeś nam w Osłoninie zbałamucić na dansingi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piromarek Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 no wiecie?.. Żonę chciałem zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Powiem szczerze fan jest ale wątek rozjechany totalnie nie na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi