ArabaT Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W Nowy Rok, kolejny odcinek serii "Zboczeńcy" pod tytułem otwarcie kolejnego sezonu. Miejsce akcji: Starogród. Występują: - miejsce - sezon - latacze Prawdopodobnie z winy zbyt dobrej zabawy sylwestrowej nie dopisali statyści. Jaccy też był 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Potwierdzam, latanko super. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jutro, sobota Starogród a w niedziele Unisław. ten 2015 nie taki zły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dobry plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Może nie zaśpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 AD 2015 dzień drugi Jutro też tam pojedziemy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak nie jak TAK. Tylko trzeba zbocze zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jutro też tam pojedziemy Daj znać o której jutro, to się wymknę z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jasna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 U mnie to nawet szpary w drzwiach pozatykane, że w żaden sposób nie da się wymsknąć Ale to się zmieni (kwestia czasu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No i udało się . Dostałem pozwolenie na loty. Pogoda dopisała, wiatr Damski i nawet dzidy latały . Fotograf został w pracy, dlatego brak fotek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Długo tego nie było ale za to z efektami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Huragan FELIKS dał się we znaki chyba wielu osobom o czym pisze >>> niejedna strona <<<Dzisiaj "Łowcy Huraganów" spotkali się na zboczu w Starogrodzie, no i polatali. Było hardkorowo! Nie będę pisał, że było łatwo, ale daliśmy radę To się nazywa przewietrzyć modele !!! Prędkość wiatru w szkwałach do 28m/s. Czyli delikatnie przekraczało magiczne 100 km/h W okolicy połamane drzewa, pozrywane dachy. Z resztą piszą >>> o tym w różnych miejscach <<< Cytat: ...całkowitemu zniszczeniu uległ dach budynku jednorodzinnego w miejscowości Gruta k. Grudziądza. Wichura zniszczyła też niemal całą połać dachową w budynku mieszkalnym w miejscowości Michale koło Świecia."Dobra, ale teraz do latania. Sam start wcale nie był łatwy. - Może Ci pomogę?- Nie, dam se radę (no nie wiem).Na zdjęciach jakoś wiatru nie widać, ale przecież widzę, że normalnie nie daje rady stanąć z modelem,więc na szybko wymyślałem sposób delikatnie mówiąc "makietowo" (czyli z ziemi) A tak naprawdę to tak dymało, że nic tylko:- Na glebę i ani się waż ruszyć! - Dobra mamy go.- Teraz lekkie wysunięcie za skarpę i lecisz Jakoś dało radę Jak wiaterek deczko osłabł- Normalnie nie wierzę. To już aż tak osłabło? Spadło do 18,5m/s Wtedy dało się już startować standardowo Ale to wcale nie oznaczało, że w czasie przerwy można było zwyczajnie położyć model.Modele leżące nawet za drzewami musiałby być przeciśnięte do gleby co najmniej plecakami (inaczej same latały) A co to za model? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Czyli kto miał sie przewietrzyć to sie przewietrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jeszcze parę fotek z wczoraszego ?.... wariactwa? Było super 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dziś w Starogrodzie przez chwilę była wiosna . Wiatr był tak słaby że mogłem latać tylko dlg. Adrenalina też była, bo próbowałem jedną ręką nagrywać komórką, a drugą sterować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A ja miałem poniżej 2ms i latalem Toxiciem pustym, ale i tak wazyl 2500g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jutro może da rade polatać w Starych Marzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 U mnie z rańca padało mimo to zrobilem treningowa trasę...potem piękna pogoda ok 13 tej ...dymało 7-8 m/s a ja se rozłozyłem lezak i przed gabinetem sie opalałem .....do zachodu A CO..!! wciąz latać i latać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzisiejsze loty na wale W Starogrodzie Dolnym. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi