DeBill Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam, mam na imię Paweł, pierwszy raz spotykam się z takimi zasadami aby napisać coś na forum, już myślałem że zrezygnuję. Modelarstwem interesuję się niewiele, jestem raczej konstruktorem-amatorem konstrukcji mniej lub bardziej nietypowych. Ogólnie nie boję się wyzwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witamy na forum i zapraszamy do zapoznania się raz jeszcze z regulaminem http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ dokładnie punkt 2 odnośnie awatara Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kolega nie ma awatara, więc nie wiem, o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kolega miał awatar niezgodny z regulaminem tylko zdążył już go usunąć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi