meloow Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Anasazi na forum zelaznych fajnie to załatwił Sebastian najpierw zamówienie na maila, poźniej przelew do banku na jego konto jak potwierdził wpłate robił oficialny wpis na listę kupujacych widoczną w stronie. Oszywiście też tak było "jak biore ,ja też" jak przysło płacić to kilka osób olało temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No ja nie mowie, ze sie nie da. Tylko wskazuję ewentualne kłopoty i problemy. A po co ma się zająć tym ktoś, kto potem rzuci wszystko w diabły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ja mam pomysł taki żebyu każdy napisał kto chce koszulke i jaki rozmiar i wpłata do kogoś później podliczanie wszystkich chętnych i dopiero robić te koszulki tak żeby było na styk a jeszcze jedno w sprawie wyglądu w lewym górnym rogu napisa np nick a po przekątnej duże PFMRC na dole koszulki pełny link forum a na plecach logo forum (albo kto co chce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Brałem udział w projekcie koszulek i bluz na innym forum! Wyglądało to tak że trzeba było z góry wyłożyć prawie 7 tys zł na te ponad 50 koszulek i kilka bluz! a potem rozsyłanie! katorga! ale mimo to koszulki forumowe kiedyś powstaną! w wakacje będzie w czym chodzić :!: bez obaw :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Pierw proponuje by ktos wykonal ciekawy projekt. Sam niestety nieumiem zbytnio tworzyc komputerowe dziela. Pozdrowienia EDIT: Albo kilka projektow pozniej sonda przez tydzien czy dwa ktory jest najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Spokojnie! zajmiemy sie tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ja sie zgłaszam na projekty koszulek zrobie kilka i wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 że trzeba było z góry wyłożyć prawie 7 tys zł na te ponad 50 koszulek i kilka bluz! pare lat temu moja siostra robiła nadruk na koszulce-kolor, płaciła ok 40zł. Hurtem pewnie wyszłoby jeszcze taniej. Co do trwałości to była prana kilka/kilkanaście razy i nic nie schodzi. A cz6t ktoś z was próbował tych z >allegro<? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Hurtem byłaby lepsza cena. Oczywisśie pojawi się problem z zakupem, wiec może znajdziemy jedną firmę i każdy sobie sam zamówi. Oby tylko projekt był ten sam (logo,czcionki, wielkość, rozmieszczenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 tylko przy 50 cena jest okolo 25 zł z koszulką która jest dobrej jakości a nadruk jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Więc pozostaje szukać chętnych, wykonawców oraz nadzorców projektu. 50 sztuk? trochę mało realne chyba buuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Powiem tak skończy mi sie sesja wtedy powstaną projekty i ja popytam w kilku drukarniach o cene etc i wtedy będzie można dalej coś dyskutować. a ten temat niech pozostanie o koszulkach żelaznych ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ej ja moge załatwić napis KAUFLAND jak chcecie bo znam dyrektorke a może już zaczniemy szukać chętnych na koszulki ?? jak zaczniemy wcześniej to będzie lepiej ja spróbuje coś narysować jakiś przykładowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 baczek, spoko akcja będzie! ale wystartujemy jak będę miał jakieś konkraty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ok ale załatwić napis KAUFLAND bo moge zapytać zapytam ich dzisiaj czy by była taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A po co napis Kaufland jeśli mogę zapytać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 reklama sklepu spozywczego?? :devil: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 reklama sklepu spozywczego?? :devil: :crazy: w dodatku darmowa, ja rozumiem jesli by były jakieś, chociaż minimalne zyski :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ale bez żadnych napisów będzie drętwa ta koszulka za pusta będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ale dlaczego akurat napis KAUFLAND ??!!nie lepiej wypelnic (jak juz trzeba)czyms modelarskim??no nie wiem jakies samoloty czy cos tego typu??skad ci do glowy przyszedl napis kaufalnd :crazy: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.