TintaV Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam wszystkich! Mam na imię Marcin, jestem z Łowkowic. Modelarstwem zostałem "zarażony" kilka miesięcy temu i dopiero się wkręcam. Puki co zbieram wiedzę i trenuję na symulatorze. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TintaV Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Czy zdjęcie do avataru przed upload`em musi być już przycięte, mieć określoną rozdzielczość? Kombinuje cały czas i nie mogę wrzucić, próbowałem z własnego dysku, imageshack`a i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Cześć! Tak, musi. Mi też nie chce wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zmniejsz zdjęcie do rozmiaru max 200x200. W opisie jest błąd i wielkości kilkunastu KB, rozszerzenie jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi