wicherek899 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zna ktoś jakiś symulator na olaystation? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Np. niesmiertelny Il-2: IL-2 Sturmovik,birds of prey. Gorszy od niego (chyba, bo zacząłem i odłożyłem) Heroes over Europe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Andrzej w powiedz mi jak chcesz podłączyć aparaturę do PS3 ? skąd konsola będzie miała sterowniki ? Jeżeli w PSN nic nie ma to pozostaje MotorStorm RC ale chyba nie tego szukasz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Trochę bardziej arcadowe, jednak równie przyjemne: HAWX 1/2 i apache air asslaut. Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zna ktoś jakiś symulator na olaystation? Pytasz o symulator RC czy o gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja to rozumiem jako pytanie o grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Andrzej w powiedz mi jak chcesz podłączyć aparaturę do PS3 ? skąd konsola będzie miała sterowniki ? Jeżeli w PSN nic nie ma to pozostaje MotorStorm RC ale chyba nie tego szukasz. Pozdrawiam Podejżewam, że chodzi o spróbowanie. Na to wystarczy zwykły pad od Ps3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicherek899 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dokładnie tak, chodzi o nabranie nawyków góra/dół, lewo/prawo. Chodzi mi o symulator, nie grę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi