Imis Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Paweł. Mieszkam w Bydgoszczy i interesuję się modelarstwem szkutniczym. Jestem dopiero poczatkującym "modelarzem" dlatego też proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imis Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Z racji tego, że nie mogę edytować dodam jeszcze, że nie mam nawet najmniejszych osiągnięć w modelarstwie, a nadal "walczę" z moim pierwszym modelem, który mam nadzieję niedługo skończyć. Nadmienię iż jest to stosunkowo prosty model statku "Bałtyk". Niestety nie wiem kto jest autorem tego opracowania, gdyż jego plany są dość stare i wytarte. Jedyną rzeczą jakiej oczekuję jest oczywiście wyrozumiałość w stosunku do mnie- początkującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Roku urodzenia Ci brakuje Pawle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imis Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wiem, że trcohę późno, ale to zrobiłem Do tej pory tylko czytałem forum, teraz pojawiłą się potrzeba zapytania, ewentualnie podzielenia się z innymi swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi