Imis Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Paweł. Mieszkam w Bydgoszczy i interesuję się modelarstwem szkutniczym. Jestem dopiero poczatkującym "modelarzem" dlatego też proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imis Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 Z racji tego, że nie mogę edytować dodam jeszcze, że nie mam nawet najmniejszych osiągnięć w modelarstwie, a nadal "walczę" z moim pierwszym modelem, który mam nadzieję niedługo skończyć. Nadmienię iż jest to stosunkowo prosty model statku "Bałtyk". Niestety nie wiem kto jest autorem tego opracowania, gdyż jego plany są dość stare i wytarte. Jedyną rzeczą jakiej oczekuję jest oczywiście wyrozumiałość w stosunku do mnie- początkującego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Roku urodzenia Ci brakuje Pawle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imis Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Wiem, że trcohę późno, ale to zrobiłem Do tej pory tylko czytałem forum, teraz pojawiłą się potrzeba zapytania, ewentualnie podzielenia się z innymi swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idfx Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts