Patryk900 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dzięki miro ten przód tylko trochę skaszaniłem ale ciesze sie że sie podoba a jak tam spity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Awangardowy, ale Ciekawy Przez Ciebie chyba sobie takiego RWD popełnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 jeszcze nie lataly czekam na nowa apke no i na bezwietrzna pogode waza po 340gram z pakietem 2 s 700 polakierowałem bezbarwnymwodnym lakierem żeby farba na rekach nie zostawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Awangardowy, ale Ciekawy Przez Ciebie chyba sobie takiego RWD popełnię. Dziękuje miało słyszec polecam z profilem kfm3 super sprawa Mirku super wygląda już gotowa sztuka, ale może dać mu 3s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 no nie wiem czy e max cf2805 się nie spali na 3 celach w opisie ma zastosowanie na 2s, jak wloze cf 2812 to będzie za ciężko na przodzie , ja już mam 5gr na ogonie ,mysle ze da rade na 2s, zobaczymy jutro na razie pogoda nie sprzyja, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ok to czekam na jakiś filmik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 RWD-5 zajefajne zrobiles.malowanie przewidziane?a gdzie latasz w Bialym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 A dziękuje bardzo w białym to głownie na krywlanach aeroklub białostocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tak myslalem,ze tam sporo miejsca jest,bo tak ogolnie,to ja z Czarnej B-ckiej jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To wpadaj na krywlany jak możesz dzisiaj pewnie będzie sporo maszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no niestety,jestem z Cz.b-ckiej ale obecnie mieszkam w Brukseli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To jak wrócisz pamiętaj zajrzeć na lotnisko(za drewniany hangar szybowcowy) w weekend jest wtedy na co popatrzeć, no i oczywiście samemu polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no dzisiaj pogoda nawet w Brukseli dopisala,polatalem sobie.... takiego kreta pionowego zawalilem ze szok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman67 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 z kfm 3 tez fajnie lataja ja mam w wersji 90 procentowej (117cm rozpietosci)i skrzydla wzmocnine weglem 4x3 i daje rade, polecam ten profil. tyle ze moj jest w wersji 3ch, pozdrawiam Kolego te Kfm-3 robiłeś też pod kątem jak w palnach czy skrzydła są prosto? też myślę o takich skrzydłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Marcin jak robisz bez lotek to wznios musi byc znaczny , a jak z lotkami to moze byc skrzydło proste. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jak nie będziesz robił lotek to trzeba zrobić wznios skrzydła. Np łączysz obie połówki wygiętym odpowiednio gwoździem włożonym w rurkę węglową. Lub doklejasz spore uszy na końcach Zrobiłem kiedyś eksperyment z za dużymi uszami. Mimo, ze miałem lotki to samolot nie reagował na nie, sterować musiałem kierunkiem. PS. Trenowałeś coś na symulatorze? PS.2 Mogłeś to napisać w swoim wątku, a tak proszę, masz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi