Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jako wierny fan Easy Glidera muszę poinformować: Pojawiła się nowa wersja tego szybowca. Róznicą jest przystosowanie modelu przez producenta do zasilania pakietem 2s oraz silnikiem bezszczotkowym. Zmieniło się więc rozłożenie wyposażenia - oglądając instrukcję na szybko - serwa przesunięte dużo bardziej do przodu i komora - kabina lekko zmodyfikowana. Nie widziałem jej jeszcze w Polsce, w Niemczech zestaw to około 80€. Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To chyba raczej nie jest ten model. Za maly- tylko 140cm. Nie robiliby modyfikacji zmniejszajac az o tyle ten szybowiec/motoszybowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Bo to nie ten Google na razie niewiele pomaga. Jest na stronie Multiplexu oraz tutaj : http://www.natterer-modellbau.de/product_info.php/info/p4524_BK-EasyGlider-PRO.html/XTCsid/1b507d7d4b4472d7ad02f38f66b4d930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To chyba o to chodzi :faja: http://www.multiplex-rc.de/cms/vorschau/upload/d_anleitungen/m_easyglider_pro_5sp.pdf Ten wyzej to jakis mutant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No panowie może już za tydzień pierwsze fotki zestawu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Easy Glider Pro by Windrider - przeróbka modelu przez kogoś - nie siej paniki Ja miałem na myśli oryginalnego Multiplexowego Easy. Jest tylko jeden król ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Niech zyje krol http://www.multiplex-rc.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 za tydzień pierwsze fotki zestawu No nie. Powaznie kupiles go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 moge ja odpowiedziec, moge ja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgadza się :-) Ale kupiłem das oryginał dla znajomego ale będę miał okazje go złożyć i ulotnić a potem przetestować jak się nadaje do nauki latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 moge ja odpowiedziec, moge ja?? Prosze,teraz Ty,sluchamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hehe, no plan jest taki, ze Rafał z moją małą pomocą będzie składał EG Pro. Postaramy się wrzucić tutaj sporo informacji, zdjęć, opinii itp. We'll keep you posted! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No to chyba bedziecie pierwsi na polskim necie.Gratuluje. A kto bedzie testerem (za sterami) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Widzę że ma trochę zmian: łoże silnika, złącze do podpinania lotek skrzydła, miejsce na trzecie servo i drugą kulkę na ogon Czekam na relacje z budowy, jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Silnik, generalnie cały zespół napędowy będziemy dobierać w pobliskim Nastiku - zobaczymy co z tego wyjdzie. Z silników pewno jakiś Dualsky, może RAY. Jak się ruszy, będzie wiadomo bardziej szczegółowo. Kto poleci - pewnie Rafał - on umie latać szybowcami. Ja tylko je utrzymuję w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No nie Panowie A mi właśnie dziś wysłali (modele.sklep po 2 tyg od zamówienia) EG - wersję starą No nic - ma latać jako platforma FPV - więc aż tak bardzo chyba rozczulać się z tego powodu nie będę ale trochę szkoda - zwykle coś tam w kolejnych wersjach poprawiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A kto bedzie testerem (za sterami) ? Ja będę bo Marcin byłby mało obiektywny :-P Krzysiek odeślij im i powiedz że chciałeś pro :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A mi właśnie dziś wysłali (modele.sklep po 2 tyg od zamówienia) EG - wersję starą Jak kupiles przez internet - to masz prawo odeslac zaplacisz tylko za przesylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A więc easy glider jest już u mnie i się składa :-) Ciekawi mnie tylko dlaczego dostałem aż dwie metalowe kulki ? Więcej tekstu wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.