GEX999 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witajcie! Ostatnio zmontowałem film pokazujący fragmenty moich lotów z ostatnich lat. Zdecydowałem się pokazać go tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=tXcEMOi4VdA&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Całkiem fajnie . Chyba pora na przejście na coś poważniejszego z tych pianek bo podstawy solidne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dzięki za opinię, ale jest jeden podstawowy problem- brak kasy na coś poważniejszego. A ten poważniejszy model z pewnością nie byłby czymś tanim, bo kupiłbym raczej ok. 2 m Extre z Extreme Flight z jakimś dobrym wyposażeniem (silnik to pewnie Hacker, BEC i regiel od Castle, serwa Savox). Wracając do tematu pianek. Na pewno nie dam sobie z nimi spokoju, bo jestem fantykiem modelarstwa halowego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi