GEX999 Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Witajcie! Ostatnio zmontowałem film pokazujący fragmenty moich lotów z ostatnich lat. Zdecydowałem się pokazać go tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=tXcEMOi4VdA&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Całkiem fajnie . Chyba pora na przejście na coś poważniejszego z tych pianek bo podstawy solidne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEX999 Posted September 4, 2013 Author Share Posted September 4, 2013 Dzięki za opinię, ale jest jeden podstawowy problem- brak kasy na coś poważniejszego. A ten poważniejszy model z pewnością nie byłby czymś tanim, bo kupiłbym raczej ok. 2 m Extre z Extreme Flight z jakimś dobrym wyposażeniem (silnik to pewnie Hacker, BEC i regiel od Castle, serwa Savox). Wracając do tematu pianek. Na pewno nie dam sobie z nimi spokoju, bo jestem fantykiem modelarstwa halowego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts