domal198333 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 próbowałem i dalej to samo z tym ze na połowie gazu ma max obroty chyba...... a powyżej skali silnik gaśnie model nie reaguje na nic czy może być przyczyną to ze pakiet dostał strzała przy krecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domal198333 Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jednak to nie wina pakietu próbowałem na innym i to samo z tym ze czas lotu na pełnym pakiecie skrócił sie o połowę i do tego pakiet strasznie gorący po rozładowaniu ma około ~70 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domal198333 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Brak odpowiedzi hehe regulator na płytce poszedł i myślę co teraz zrobić......Pytanie z innej beczki jak na radiu mam napisane FM 27.195M to jaki odbiornik mogę zastosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi