AGG Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam wszystkich Czy ktoś ma namiar na administratora strony www.modelarz.com ? Coś mi się wydaje, że gość to olał bo dzieje się tam sodoma i gomora a szkoda takiego fajnego serwisu na którym np kupiłem kilka rzeczy. Z chęcią bym mu pomógł. Jak ktoś ma namiar (telefon) bo skrzynka zapchana na maxa to proszę na priv) Pozdrawiam Alek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 ja jestem tam moderatorem na forum ale juz mi się znudzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 robraf : Rozumiesz słowo admin ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 jak ktos chce nim zostać to prosze bardzo byłem nim 1,5 roku i to jest meczące szczególnie jak są niecenzuralne posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ok, skontaktuję się więc z Tobą na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 robraf : Rozumiesz słowo admin ?? Niestety kolega nie rozumie co znaczy to słowo. Więc szukam wciąż administratora, dysponenta domeny modelarz.com, człowieka który ma dostęp do konta które jest założone na serwerach firmy : netart.pl Ma kod strony który trzeba poprawić itd.. takie wytłumaczenie chyba wystarczy ? Pozd Alek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jak tamta strona miała trzymać standardy skoro za moderowanie wzięli się 12 latkowie? Też tak macie, że po wejściu w giełdę od razu ostrzega was antywirus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Już się nie pokazuje bo lezy komunikacja z bazą danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Od czasu jak złapałem tam trojana omijam ten adres szerokim łukiem :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Whois - twoim przyjacielem Registrant: Henryk Grenz model_making@wp.pl +48.888205148 ZPH i U Power-pol Polna/Tczew 9 Tczew,pomorskie,PL 83-110 Domain Name:modelarz.com Record last updated at 2007-09-25 01:34:18 Record created on 2000/9/14 Record expired on 2008/9/14 Domain servers in listed order: ns1.netart.pl ns2.netart.pl Administrator: name:(NetArt) Email:(registry@netart.pl) tel-- +48.124244010 Piotr Nowak Zabawa 118 \r t Wieliczka malopolskie, PL zipcode:32-020 Technical Contactor: name:(NetArt) Email:(registry@netart.pl) tel-- +48.124244010 Piotr Nowak Zabawa 118 \r t Wieliczka malopolskie, PL zipcode:32-020 Billing Contactor: name:(ZPH i U Power-pol) Email:(model_making@wp.pl) tel-- +48.888205148 ZPH i U Power-pol Polna/Tczew 9 \r t Tczew pomorskie, PL zipcode:83-110 Registration Service Provider: name: NetArt tel: +48.122978810 fax: +48.122978808 web:http://nazwa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam Na tej stronce juz niestety nic sie nie dzieje. Forum zostalo kompletnie opanowane przez gowniarzy ktorzy dostali komputer pod choinke i sie bardzo nudza. Tez jestem tam modem,ale juz mi sie nawet nie chce czegokolwiek tam robic bo to nie ma sensu. Adminem Strony jest Bartłomiej G. Mozecie sprobowac wyslac maila na admin@modelarz.com moze odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Na początku to była jedna z najfajniejszych stronek internetowych. To z niej nauczylem sie paru podstaw o modelarstwie a teraz. Wchodze na ta stronke a tam zyczenia swiateczne z przeszlo 2 lat. Szkoda jeje ale co poradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Zaczynałem tam moje boje z modelarstwem rc.... szkoda ze zeszło na pseudo-modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 "jacy moderatorzy takie forum" Tam tylko kliku ludzi, czasem pojawiający się ,znają się na rzeczy Vector, Fx, Klavo ,Ksawery, czasem też się udzielę no i może jeszcze paru ,ale nie pamiętam w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.