damiankad70 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 mój kolega ma i chwali sobie też kópił w AVIFLY ja sie chwile bwiłem nią i jest spoko prota i działa bez problemu no i w naszym polskim sklepie więc cie gwarancia nie interesuje za wozisz i ma być nie martwisz sie jak sie dogadać po hińsku czy jkoś tak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 mój kolega ma i chwali sobie też kópił w AVIFLY ja sie chwile bwiłem nią i jest spoko prota i działa bez problemu no i w naszym polskim sklepie więc cie gwarancia nie interesuje za wozisz i ma być nie martwisz sie jak sie dogadać po hińsku czy jkoś tak pozdrawiam auuuuu !!! a polskie znaki diakrytyczne to masz czy nie masz ???? ps. o interpunkcji to nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 He,he masakra ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 mój kolega ma i chwali sobie też kópił w AVIFLY ja sie chwile bwiłem nią i jest spoko prota i działa bez problemu no i w naszym polskim sklepie więc cie gwarancia nie interesuje za wozisz i ma być nie martwisz sie jak sie dogadać po hińsku czy jkoś tak pozdrawiam ojojoj... kolego Damianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi