damiankad70 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 mój kolega ma i chwali sobie też kópił w AVIFLY ja sie chwile bwiłem nią i jest spoko prota i działa bez problemu no i w naszym polskim sklepie więc cie gwarancia nie interesuje za wozisz i ma być nie martwisz sie jak sie dogadać po hińsku czy jkoś tak pozdrawiam
buwi777 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 mój kolega ma i chwali sobie też kópił w AVIFLY ja sie chwile bwiłem nią i jest spoko prota i działa bez problemu no i w naszym polskim sklepie więc cie gwarancia nie interesuje za wozisz i ma być nie martwisz sie jak sie dogadać po hińsku czy jkoś tak pozdrawiam auuuuu !!! a polskie znaki diakrytyczne to masz czy nie masz ???? ps. o interpunkcji to nie wspomnę
Zefirek Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 mój kolega ma i chwali sobie też kópił w AVIFLY ja sie chwile bwiłem nią i jest spoko prota i działa bez problemu no i w naszym polskim sklepie więc cie gwarancia nie interesuje za wozisz i ma być nie martwisz sie jak sie dogadać po hińsku czy jkoś tak pozdrawiam ojojoj... kolego Damianie
Rekomendowane odpowiedzi