inf3rnus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam, co sadzicie o tym samolocie warty ceny czy dobry dla poczatkujacego? wszelkie uwagi milee widziane jestem poczatkujacy i chcial bym s obie go kupic:) czekam na wasze opinie;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=298068395 Uzupełnij i popraw swój profil użytkownika. Tak wpisany wiek, miejscowość i brak imienia wygląda na kpienie z innych - w tej sytuacji raczej nie masz co liczyć na pomoc. Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 to jest zabawka a nie model..naprawde nie warto tego kupowac... :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZ Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Sterowanie kierunkowe- -roznica ciagu silnikow, streowanie wysokoscia - ich moca, w konsekwencji prawie brak sterowania. Moze dac radosc dziecku do lat7 K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Bardzo dawno temu miałem podobny model. Niestety podczas drugiego lotu pomachał mi ogonkiem i odleciał =D To taka zwykła tandetna zabawka, która na jakiś czas zostawiła uraz do latania. Lepiej pozbierać i kupić coś porządnego, ale to tylko moje zdanie EDIT: długo coś pisałem ten post. Potwierdziło się moje zdanie na temat tej zabawki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Odradzam, powody jak wyzej to jest zabawka ktora nie lata....... Kolega z modelarni to mial.... Pierwsze co model zrobil po przelecenie 3 metrow to pozadne przestraszenie kretow... caly polamany i do tego elektronika slabej jakosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Prócz tego co napisali wyżej koledzy, "ciekawą" rzeczą jest zasilanie nadajnika :wink: (przynajmniej u podobnej zabawki młodszego kolegi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 mam taki sam model to welkie .......... szkoda kasy lepiej kup sky lady za 350 zł polecam puzniej apke przełorzysz do jakiegos szybola i coll jak (cherz moge ci sprzedac ten samolot za 60zł + wysyłka stan idealny ) Podobnie jak autor wątku, plus ortografia ! Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ale mnie zaskoczyłeś mając 95 lat i dopiero jesteś początkującym w modelarstwie to kiedy się nauczysz latać mając 150 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 TEn model to nie lot a po za tym zasieg kilka m, znajomy kupil i musial oddac. Typowa zabawka dla dziecka 4-6lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tym, którzy to sprzdają nakopałbym do :ass: jedyną rzaczą, która mi się przydała to pakiet MiMH 600mAh (5 min lotu). W sklepie po 2 dniach przestali odbierać ode mnie telefony :!: :!: :!: i dalem sobie z nimi spokuj. Kupiłem części, dostałem plany i sam zrobiłem samolot, którym wciąż latam ( no może nie tak do końca tym samym :devil: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Naszczescie znajomemu oddano pieniadze za ten nie udany model. Wogole nie powinni sprzedawac czegos tak beznadziejnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inf3rnus Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 hmm to co moge kupic do 125zł mam 125zl narazie kupie cos za to;s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Kup skarbonkę. Ale nie za wszytko. Resztę wrzuć do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_244 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Kolega dobrze radzi, skarbonka za 5zl, dozbieraj do 250zl i kup aparature, kazdy od czegos tanszego zaczynal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no dokładnie...ale ja muszę powiedzieć że mój kuzyn kupił ten model w tamtym roku ,dokupił jeszcze jedno akku i...lata do dzisiaj żadnych usterek i fajnie mu to lata jak na zabawkę...ale nie sugeruj sie tym!nazbieraj kaski więcej i kup coś porządnego!z takimi modelem i jak ten oriole daleko nie zajdziesz... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojak lotnik Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 nie oplaca Ci się kupować takiej zabawki. możesz sobie za te pieniądzie kupic depron(kilka złotych za 10 arkuszy) i zdobyc jakies plany. mysle ze to byla by lepsza decycja. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.