Skocz do zawartości

Katastrofa na lotnisku w Mirosławcu [*][*]

sebarc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łączę się w bólu i smutku z rodzinami ofiar tej tragedii. Mam też cichą nadzieję, żę wśród załogi nie było naszego Kolegi -forumowicza Pawła, tego od "latających butów odrzutowych"... Cześć ich pamięci!

Opublikowano

Apeluje o niezwloczne zamieszczenie czarnej wstegi przy logo strony. Zgineli Lotnicy nasi "wieksi" bracia.

Opublikowano

Faktycznie ogromna tragedia stracilismy kolejnych pilotów którzy są na wage złota mimo wszystko wole 10 razy wejsc do samolotu niz 1 raz do samochodu.Czarna wstega obowiązkowo !!

Opublikowano

17 grudnia wracałem z Iraku CASĄ o numerze bocznym 020, rozbita to 019. Coś strasznie musiało pójść nie tak... W sumie 4 razy latałem CASA i zawsze kojarzyła mi się z naprawdę bezpiecznym i nowoczesnym samolotem - niekoniecznie słusznym do transportu ludzi do Iraku czy Afganistanu, ale ogólnie dobrym. Piloci to też mistrzostwo świata... te lądowania i starty w Iraku dawały dreszczyk emocji. Kompletnie inaczej to wygląda niż to samo w jakimkolwiek innym wolnym kraju. Z ogromnym żalem oglądam transmisje w TV.

Cześć ich pamięci. [']

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.