Jump to content

Katastrofa na lotnisku w Mirosławcu [*][*]

sebarc

Recommended Posts

Posted
Jest to największa katastrofa lotnicza w polsce od 35 lat.

- od 20-tu z hakiem, niestety (katastrofa Ił-62M 09.05.1987 w Lesie Kabackim) :(

[']['][']

Posted

Łączę się w bólu i smutku z rodzinami ofiar tej tragedii. Mam też cichą nadzieję, żę wśród załogi nie było naszego Kolegi -forumowicza Pawła, tego od "latających butów odrzutowych"... Cześć ich pamięci!

Posted

Apeluje o niezwloczne zamieszczenie czarnej wstegi przy logo strony. Zgineli Lotnicy nasi "wieksi" bracia.

Posted

Faktycznie ogromna tragedia stracilismy kolejnych pilotów którzy są na wage złota mimo wszystko wole 10 razy wejsc do samolotu niz 1 raz do samochodu.Czarna wstega obowiązkowo !!

Posted

17 grudnia wracałem z Iraku CASĄ o numerze bocznym 020, rozbita to 019. Coś strasznie musiało pójść nie tak... W sumie 4 razy latałem CASA i zawsze kojarzyła mi się z naprawdę bezpiecznym i nowoczesnym samolotem - niekoniecznie słusznym do transportu ludzi do Iraku czy Afganistanu, ale ogólnie dobrym. Piloci to też mistrzostwo świata... te lądowania i starty w Iraku dawały dreszczyk emocji. Kompletnie inaczej to wygląda niż to samo w jakimkolwiek innym wolnym kraju. Z ogromnym żalem oglądam transmisje w TV.

Cześć ich pamięci. [']

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.