robertus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dzięki. Film się robi. Doszedłem do wniosku, że temperatura zaszkodziła kontrolerowi KK. Wczoraj wyglądał jakby się ekran wylał, nie mogłem uzbroić kontrolera i menu nie działało. Po przyjściu do domu, jak ręka odjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dzięki. Film się robi. Doszedłem do wniosku, że temperatura zaszkodziła kontrolerowi KK. Wczoraj wyglądał jakby się ekran wylał, nie mogłem uzbroić kontrolera i menu nie działało. Po przyjściu do domu, jak ręka odjął. a pamiętasz o czasie na aklimatyzację. Te 20 min niech model poleży np. w zimnym garażu, czy samochodzie przed domem. Pakiety natomiast w domku w ciepełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Obiecany film. Jamsem Cameronem nie jestem, ale może tragedii nie ma Pracowaliśmy z chłopakami w terenie 4 godziny nad tym filmem, było poniżej zera, widać parę z ust. Szacun i podziękowania dla ekipy 38wds Target Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Faaaaajne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Film super ale miejsce do szczelania tyż bomba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Uzbroimy go? mam wszystko gotowe:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Po mału pojawia się wiosenna pogoda. Wyciągnąlem HKA na małe latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Zamontowałem diody, niestety aparat nie daje rady nagrać filmu po 18:30. Prawie nic nie widać. Wyciągnałem jedną fajną klatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Proponuję zielony wskaźnik laserowy ale nie "kropkowe" tylko te o większej mocy gdzie widać wiązkę (od kilkudziesięciu złotych na allegro widziałem) i o ile wiem to można do niego kupić fajną "soczewkę" która rozszczepi wiązkę na szerszą poświatę. Mój chrzestny się tym dokładniej interesuje, musiałbym zapytać bo sporo takich laserów narobił i przerobił (choćby z dvd). Ale efekt miałbyś piorunujący z takim skanerem na dziobie szczególnie mając np. drzewa przed sobą albo budynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Najlepiej to rzucić wojskową świecę dymną pod niego. Laser by było widać idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dzisiaj wyskoczyłem do ogrodu przed 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Lasery! Koniecznie lasery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Lasera nie będzie widać w czystym powietrzu, ale jakbym znalazł porządną świecę dymną.... to mam jeszcze parę pomysłów w zanadrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 I co myślicie? i klatka z filmu, niestety nie tak wyraźna jak zdjęcie powyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To render czy autentyk??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Oczywiście, że autentyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Szacun. Wygląda świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Film 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Robert pełen szacun. Tak oglądam twoje modele i filmiki i do głowy przychodzi mi serial FX z Tobą w roli głównej :-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi