robertus Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 Jakby ktoś sie zastanawiał jak duży jest HKA... Ano taki Jest duży i lekki i przez to bardzo czuły na wiatr, nawet powiew moze byc dla niego wyzwaniem. Najlepiej mi sie lata nim przy zerowym wietrze, wieczorem. Wkleję też plany hunter_killer_ogon.pdfhunter_killer_pokrycie.pdfhunter_killer_szkielet.pdf 3
M.Ch. Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Akurat ostatnio oglądałem Terminatora 1-4. To naprawdę straszna wizja.... P.S. Robertus nie przywal w zbiornik z gazem, bo szkoda będzie chałupy. P.S. 2 Model oczywiście bardzo ładny!
robertus Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Znalazłem jeszcze filmik, który pokazuje działanie sterowania ciągiem do kontroli obrotu HKA w osi pionowej. Tak do dokumentacji.
herois Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 no jest piękny, właśnie coś takiego chce zbudować, moje gratulacje może tylko sterowanie będę chciał przerobić na ruchome silniki i ze dwa lasery więcej i troszkę mocniejsze ale projekt super
Rekomendowane odpowiedzi