TeBe Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To jest hit sezonu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jakby ktoś sie zastanawiał jak duży jest HKA... Ano taki Jest duży i lekki i przez to bardzo czuły na wiatr, nawet powiew moze byc dla niego wyzwaniem. Najlepiej mi sie lata nim przy zerowym wietrze, wieczorem. Wkleję też plany hunter_killer_ogon.pdfhunter_killer_pokrycie.pdfhunter_killer_szkielet.pdf 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Nie spodziewałem się. Jest wielki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Na spacerku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Akurat ostatnio oglądałem Terminatora 1-4. To naprawdę straszna wizja.... P.S. Robertus nie przywal w zbiornik z gazem, bo szkoda będzie chałupy. P.S. 2 Model oczywiście bardzo ładny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Znalazłem jeszcze filmik, który pokazuje działanie sterowania ciągiem do kontroli obrotu HKA w osi pionowej. Tak do dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herois Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 no jest piękny, właśnie coś takiego chce zbudować, moje gratulacje może tylko sterowanie będę chciał przerobić na ruchome silniki i ze dwa lasery więcej i troszkę mocniejsze ale projekt super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi