jarek27 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam zwracam sie z prośba do kolegów z forum o pomoc w zwymiarowaniu tlumika do silnika asp 120 fs lub sc 120 fs ,prosze o podanie posiadaczy wyzej wymienionego silnika o podanie wymiarów tlumika tzn dlugosc ,srednice ....Kupiłem nowy silnik sc 120 fs ale niestety bez tlumika i teraz musze sobie go dorobic sam, cena samego tlumika odstrasza , nie posadam zadnych wymiarów z tąd prośba do kolegów o pomoc jeżeli to mozliwe to prosze o rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wspomoże ktoś z forumowiczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 czy nikt z kolegów nie posiada silnika o pojemnosci 120?nie wierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Do silnika czterosuwowego potrzebujesz w zasadzie tylko podajnik ciśnienia do zbiornika. Wymiary tłumika nie są krytyczne i mają niewielki wpływ na pracę silnika. Ale jak chcesz to mogę Ci podesłać wymiary tłumika do silnika Enya 120 4C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 odstrasz Cie wydanie 15$ w HK ? + pare zl na transport. Mam taki tłumik moge go dzisiaj pomierzyc, ale rzeźbienie go, kiedy nowy kosztuje taką kasę wg. mnie nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Kiedyś kupowałem taki tłumik na HK , o ile pamiętam to taki sam jest do .90 jak i 1.20 , wyszło dość tanio z przesyłką (13,44$ + 5,99$). Myślę, że koszty zrobienia takiego tłumika będą chyba wyższe , chyba że zrobisz sam. U mnie ślusarz chciał za zrobienie takiego 170 PLN, chyba się nie opłaca robić. Ale to Ty decydujesz. Acha, Pasują też tłumiki od OSów Tu masz link. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__13007__ASP_FS120AR_Muffler_Assy.html Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 dzieki za pomoc ja patrzylem w sklepie gdzies w polsce to jak zobaczylem cene to nie wierzylem a o HK to zapomnialem ...teraz sobie zamowie wlasnie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi