pengo Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam! Chciałbym się zabrać za budowę P-47 z silnikiem benzynowym. Szukam planów, znalazłem kilka ale jakoś żadne do końca mi nie pasują i tutaj prośba do was! Jeśli macie jakieś plany podsyłajcie na maila marcin.grzmil@gmail.com pewnie część się będzie powtarzać ale może znajdę takie, które będą w sam raz jeżeli znacie jakieś ciekawe płatne to chętnie rozważę zakup takich. Wstępne założenia to rozpiętość skrzydeł między 1,6m a 2m o tym zadecyduje silnik Malowanie takie jakie miał Gabryszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Postanowiłem odświerzyć temat Model będzie miał rozpiętość 1660mm Kadłub już narysowany w krzywych jednak nie wiem jaki profil skrzydeł zastosować co plany to inny profil, może bardziej doświadczeni koledzy podpowiedzą mi jakiego użyć Samolot będzie napędzany benzynką 30cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jak chcesz w to wsadzić tak dużą benzynę to powieksz model do 2m rozpietosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi