pawegom Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dzięki za pomoc. Kilka razy przeglądałem ich stronę, ale jak się nie zna nazewnictwa to ciężko znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawegom Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie wiem który wybrać, czy ten zrobiony przez siebie, czy ten kupiony tylko po małych przeróbkach Ten biały musiałby być skróconyżeby tak nie odstawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Samoróbka lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Bardzo niskie masz te swoje samoróbki. Będzie to powodować, że przy małym ruchu dźwigni, lotka będzie się mocno odchylać, sterowanie nie będzie wtedy precyzyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Tutaj akurat kwestia przyzwyczajenia i indywidualnego podejścia. Ja tam np wolę zapinać popychacz jak najbliżej steru i wtedy lata mi się najlepiej. Wsadź może te białe i jak wyczujesz model to potem popróbuj po przepinać popychacz między dziurkami a będziesz widział jak Ci się będzie lepiej latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawegom Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Trzeba znowu zabrać się do pracy po dłuższej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawegom Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Powoli ale do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawegom Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Wszystkich Trzeba było w końcu wrócić do rozpoczętej roboty! krawędzie natarcia i spływu doprowadzone do porządku. mocowania serw tak będą przyklejone A to moje nowe logo na drzwiach mojej maszyny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 I pomyśleć, że ja już kilka razy byłem w Darłowie na wczasach. Lubię to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawegom Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Mała kosmetyka wlotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi