chrisk8 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Witam. Czy któryś z kolegów posiada lub posiadał silnik SV 90? Interesuja mnie wszelkie informacje na jego temat.
chrisj23 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Witam. Czy któryś z kolegów posiada lub posiadał silnik SV 90? Interesuja mnie wszelkie informacje na jego temat. Wszelkie moje kontakty z silnikami o nazwie SV były raczej mało pozytywne - nie testowałem tej wersji - ale zarówno modele 26cm / 50 / 100 okazywały się porażkami - mocy sporo mniej od konkurencji w odpowiednich pojemnościach, do tego problemy z nieszczelnościami, rzucała się w oczu gorsza jakość wykonania.... może 90 będzie inna - ale wątpie.... pozdrawiam KJ
Shock Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Pewne jest jedno .... przy takiej pojemności i jednym garnku telepać może, a nawet będzie zdrowo. Moje doświadczenia z silnikami SV są znikome ale pamiętam jak na Żarze kolega męczył/palił boksera bodaj 50 cm i serdecznie mu współczułem.Osiągi też były takie sobie.
Grzesiek Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Ja mialem sv 17cm porazka.Nie szło go wyregulować.Palił cieżko dodam ze takie cyrki miałem z nowym motorkiem.Zmienił wlasciciela szybko.
chrisk8 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 W ciagu kilku dni zobacze co jest wart. Jesli bedzie tak jak mowicie to bede zbieral kase na DA 85
chrisk8 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 No i dostałem po lapkach dzis..
chrisk8 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 w czasie pierwszego obrotu na ssaniu mocno odbił i nie dalem rady próbować ponownie bo reka boli
chrisk8 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 To samo powiedzialem jak oberwałem no i kilka innych niecenzuralnych słów. jak tylko opuchlizna zejdzie to ponowie probe
Rekomendowane odpowiedzi