chrisk8 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam. Czy któryś z kolegów posiada lub posiadał silnik SV 90? Interesuja mnie wszelkie informacje na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Witam. Czy któryś z kolegów posiada lub posiadał silnik SV 90? Interesuja mnie wszelkie informacje na jego temat. Wszelkie moje kontakty z silnikami o nazwie SV były raczej mało pozytywne - nie testowałem tej wersji - ale zarówno modele 26cm / 50 / 100 okazywały się porażkami - mocy sporo mniej od konkurencji w odpowiednich pojemnościach, do tego problemy z nieszczelnościami, rzucała się w oczu gorsza jakość wykonania.... może 90 będzie inna - ale wątpie.... pozdrawiam KJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Pewne jest jedno .... przy takiej pojemności i jednym garnku telepać może, a nawet będzie zdrowo. Moje doświadczenia z silnikami SV są znikome ale pamiętam jak na Żarze kolega męczył/palił boksera bodaj 50 cm i serdecznie mu współczułem.Osiągi też były takie sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja mialem sv 17cm porazka.Nie szło go wyregulować.Palił cieżko dodam ze takie cyrki miałem z nowym motorkiem.Zmienił wlasciciela szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 W ciagu kilku dni zobacze co jest wart. Jesli bedzie tak jak mowicie to bede zbieral kase na DA 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 No i dostałem po lapkach dzis.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 To znaczy, że silnik do pipla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 w czasie pierwszego obrotu na ssaniu mocno odbił i nie dalem rady próbować ponownie bo reka boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Aaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 To samo powiedzialem jak oberwałem no i kilka innych niecenzuralnych słów. jak tylko opuchlizna zejdzie to ponowie probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi