szpachla Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Bardzo mi się podoba poza jednym drobnym, malutkim, tyci tyci szczególikiem - nie poleci z ziemi, jak spadnie to musi się ujuż czołgać jak robal Ogólnie bardzo mi się podoba, świetny pomysł miał ten "gość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A ja zapytam po co ta delta łazi? Z użytkowego punktu widzenia - bezsens, ale jeżeli ktoś zrobił łażącą deltę "bo tak" to w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A ja zapytam po co ta delta łazi? Z użytkowego punktu widzenia - bezsens, ale jeżeli ktoś zrobił łażącą deltę "bo tak" to w porządku Myślę że wyjaśnienie jest bardzo proste..... to wersja dla leniuchów.... Jeżeli model wyląduje daleko od Ciebie, po co łazić po model... lepiej żeby on 'przylazł' do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A nie lepiej przylecieć? Chyba że się baterie skończyły i nie doleciała, ale wtedy i tak nie przylezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Można jeszcze zejść z drzewa.... Przydało by się bo ostatnio zawisłem na 20 metrach. Trzy dni pod drzewem spędziłem, i gdyby nie huragan to chyba bym go nie ściągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wygląda jak projekt pod NASA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi