jakiglawstogusiana Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Bardzo mi się podoba poza jednym drobnym, malutkim, tyci tyci szczególikiem - nie poleci z ziemi, jak spadnie to musi się ujuż czołgać jak robal Ogólnie bardzo mi się podoba, świetny pomysł miał ten "gość"
bzik4 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 A ja zapytam po co ta delta łazi? Z użytkowego punktu widzenia - bezsens, ale jeżeli ktoś zrobił łażącą deltę "bo tak" to w porządku
Sonix Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 A ja zapytam po co ta delta łazi? Z użytkowego punktu widzenia - bezsens, ale jeżeli ktoś zrobił łażącą deltę "bo tak" to w porządku Myślę że wyjaśnienie jest bardzo proste..... to wersja dla leniuchów.... Jeżeli model wyląduje daleko od Ciebie, po co łazić po model... lepiej żeby on 'przylazł' do Ciebie
bzik4 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 A nie lepiej przylecieć? Chyba że się baterie skończyły i nie doleciała, ale wtedy i tak nie przylezie
szpachla Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Można jeszcze zejść z drzewa.... Przydało by się bo ostatnio zawisłem na 20 metrach. Trzy dni pod drzewem spędziłem, i gdyby nie huragan to chyba bym go nie ściągnął
Rekomendowane odpowiedzi