szpachla Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakiglawstogusiana Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Bardzo mi się podoba poza jednym drobnym, malutkim, tyci tyci szczególikiem - nie poleci z ziemi, jak spadnie to musi się ujuż czołgać jak robal Ogólnie bardzo mi się podoba, świetny pomysł miał ten "gość" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzik4 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 A ja zapytam po co ta delta łazi? Z użytkowego punktu widzenia - bezsens, ale jeżeli ktoś zrobił łażącą deltę "bo tak" to w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonix Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 A ja zapytam po co ta delta łazi? Z użytkowego punktu widzenia - bezsens, ale jeżeli ktoś zrobił łażącą deltę "bo tak" to w porządku Myślę że wyjaśnienie jest bardzo proste..... to wersja dla leniuchów.... Jeżeli model wyląduje daleko od Ciebie, po co łazić po model... lepiej żeby on 'przylazł' do Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzik4 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 A nie lepiej przylecieć? Chyba że się baterie skończyły i nie doleciała, ale wtedy i tak nie przylezie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpachla Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Można jeszcze zejść z drzewa.... Przydało by się bo ostatnio zawisłem na 20 metrach. Trzy dni pod drzewem spędziłem, i gdyby nie huragan to chyba bym go nie ściągnął Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Wygląda jak projekt pod NASA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts