ZIELONYBOMBEL Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam !!! Przepraszam ale pisze i nie wiem czy ktoś mnie czyta !!!!!!!! Pozdrawiam !! ( próbuje wysłać 4 - tą wiadomośc i d... zbita !!! Prosze odezwijcie się żebym sprawdził jak to działa.?? Pozdrawiam WSZYSTKICH MODELOLUBNYCH !!!! Jasiek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONYBOMBEL Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sam sobie odpowiadam celem sprawdzenia. Proszę jednak KOGOŚ o potwiwrdzenie mego donośnego głosu !!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Printer Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam! W porządku. Wszystko działa! Jesteś już znany opinii publicznej, wszystko co powiesz może zostać użyte przeciwko Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witaj nie stresuj sie tak wszyscy widzą co piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 modeator Cie zniszczy za ten post :rotfl: potwierdzam wszystko działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam. Nie obawiaj się jesteś widoczny Ja widzę 2 Twoje posty więc i inni też Cię widzą. Możesz śmiało zadawać pytania :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wszystko działa - już ktoś Cię zgłosił do moderacji (tzn ten post) :devil: Za jakiś czas cały temat zostanie usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONYBOMBEL Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 WSZYSTKIM WAM BARDZO DZIĘKUJE CZUJE ŻE MAM NOWĄ RODZINE !!!! (bez tesciowej ) POZDRAWIAM I JESZCZE RAZ DZIĘKI !!!!! :* :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 JEEEZUUUU!!! COS JEST ZE MNA!!! WIDZE CIE PODWOJNIE!!!! :rotfl: :lol2: :rotfl: :lol2: :rotfl: Witamy nowego kolege, i zapraszamy. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONYBOMBEL Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dzięki !!! Słuchaj no.... BAXTER 12 ...( bo chyba dodrze widzę ...) Poczekaj jeszcze iakieś 10 lat i zobaczymy jak beda się z Ciebie NAPIEP.... !! I zobaczymy jak będziesz widział modele na niebie ....( zeby Ci się gałki w aparaturze nie poprzestawiały ) Ja Zaczynam latać po 40 Latach !!!!!!! trzeba Ci było wtedy Latać !!!! Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź !!!!! :devil: :oops: STARY Jasiek ! Baxster 12 ...Chyba się nie gniewasz???? !! Pozdrawiam ! :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witaj Jaskiu, a gdzie latasz tzn. masz jakieś fajne miejsce do latania, może jakieś wspólne loty w wolny weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONYBOMBEL Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witaj Meloow ! Dopiero zaczynam.!!! Jak pisałewm :po kilku latach. Najpierw złoże swego " latawca " i jeżeli pozwolisz z wielka chęcią w jakiś weekend chciałbym polatać z kimś kto nauczy "wturnego analfabete " Na pewno się odezwe!! Pozdrawiam ! Stary Jasiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 OK czekam na kontakt, a tak na marginesie dobrze byłoby gdybyś dodał swoją fotke do avataru :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONYBOMBEL Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 meloow!!!!! Powiem Ci w tajemnicy .......Niech tego nikt nie słyszy .... nie wiem jak to się robi !! Jak mi pomożesz, ...to na pewno ją dołączę. (Mam tyle wdzieku w sobie że jak mnie zobaczysz to dędziemy latać ze soba do końca życia) :lol2: :lol2: :lol2: ( może lepiej nie bo ....) Obiecaj że nic nie przeszkodzi w naszym wspólnym lataniu ....zwłaszcza moja "pokraczność i wielkość" Pozdrawiam !! Ale poważnie nie wiem jak dodać fotke ( stara prawda trochę techniki i stary człowiek się gubi ) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Baxster 12 ...Chyba się nie gniewasz???? !! He he, nie pekaj... Ja tez juz okulary do czytania nosze... Latka leca.. A ja w zeszlym roku zaczalem latac po 30 latach przerwy. Gratuluje powrotu, czas ku temu byl juz najwyzszy.. Jasiu, twardy gosc z Ciebie ze tyle lat bez latania wytrzymałes... Pozdrawiam Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ale poważnie nie wiem jak dodać fotke ( stara prawda trochę techniki i stary człowiek się gubi ) A gdzie miejsce na Hemingway`owską maksymę, że "Stary człowiek i morze"? :wink: :devil: Tak w tajemnicy- przyznam Ci się, że też miałem z tym samym problem i dopiero pomoc dobrych ludzi pozwoliła ujawnić moją powierzchowność :devil: . Fajnie, że coraz więcej nas dziecinnieje i zapada na chorobę wieku dziecięcego :jupi: :devil: . Choć to nie Powitalnia to dodam od siebie: Ave Jaśku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONYBOMBEL Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Baxster 12 ...Chyba się nie gniewasz???? !! He he, nie pekaj... Ja tez juz okulary do czytania nosze... Latka leca.. A ja w zeszlym roku zaczalem latac po 30 latach przerwy. Gratuluje powrotu, czas ku temu byl juz najwyzszy.. Jasiu, twardy gosc z Ciebie ze tyle lat bez latania wytrzymałes... Pozdrawiam Baxter NO wreszcie ktoś powiedział o mnie prawde!!! Teraz z większa energia zaczne lataćććććććććć !! Pozdrawiam Stary jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 NO wreszcie ktoś powiedział o mnie prawde!!! Teraz z większa energia zaczne lataćććććććććć !! Pozdrawiam Stary jasiek Nie przejmuj się, ja też się "reaktywowałem" po bardzo wielu latach pod koniec 2005 r. i latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zamiast kasować przeniosłem to tutaj. Tu można pogadać i poplotkować sobie na tematy ogólnożyciowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Jaskiu podeślij mi fotke którą chcesz mieć na avatarze to ja Ci ją odpowiednio przygotuje (zmniejsze) i później bez problemów ją sobie dodasz! tu mail to mnie meloow@sck.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.