kkkamil Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Fajny temat http://www.youtube.com/watch?v=8NvMPTB8Pf0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ależ piękna miejscówka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkamil Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Góry + morze, dobra kombinacja. To chyba nie w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankad70 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Coś pięknego i ten Bit rwie do życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkamil Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 No, film ładnie poskładany a numer fajny. Znalazłem co to, tytuł dobry. http://www.youtube.com/watch?v=PPtSKimbjOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Taaa, jest teraz tak samo modny jak kiedyś "Danger zone". A do miejscówki mamy niestety daleko, bo trzeba jechać do RPA do Hermanus. Zainteresowałem sie tematem. Kurcze nie tylko szybowce latają na zboczu. http://youtu.be/UUpuYYALbNM A to jest po prostu piękne. Obejżyjcie do końca Szkoda,że u mnie nie ma takiej górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Miejscówek u nas pełno i pewnie że nie tylko szybowce na zboczu śmigają musi tylko po damsku dmuchać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Masakrycznie wygląda robienie z warbirdów szybowce. Wygląda to strasznie nie realnie i kompletnie nie pasuje jedno do drugiego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Masakrycznie wygląda robienie z warbirdów szybowce. Wygląda to strasznie nie realnie i kompletnie nie pasuje jedno do drugiego ... Nie pasuje a latają jednak i się dobrze bawią każdy lubi co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 klasa pss jest stara jak świat i na zachodzie ma mnóstwo zwolenników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wystarczy zerknąć do starej prasy np z przed 20 lat str 48 http://www.rcsoaringdigest.com/pdfs/RCSD-1993/RCSD-1993-05.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No pewnie, że tak i jeżeli ktoś z tego czerpie radochę to super, przecież każdy robi co lubi, ja tylko wyraziłem swoje zdanie.. Dla mnie to po prostu wygląda sztucznie i brzydko. Ale fajnie, że pokazujecie takie filmiki, przynajmniej ma każdy świadomość jakie modele mogą latać na zboczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkamil Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dla mnie z kolei, w tym "niedopasowaniu" o którym mówicie, jest jakaś magia. Dopieszczone wizualnie makiety pozostają "prostymi" szybowcami bez napędu. No i uważam (mam na myśli pierwszy film), że potrafią latać na prawdę ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Dla mnie z kolei, w tym "niedopasowaniu" o którym mówicie, jest jakaś magia. Dopieszczone wizualnie makiety pozostają "prostymi" szybowcami bez napędu. No i uważam (mam na myśli pierwszy film), że potrafią latać na prawdę ładnie. No tak ale to, że te modele są bez napędu to już mówi o tym, że nie są to makiety, do tego ten lot w miejscu (szybowcowy). Ja uważam, że są samoloty tworzone do szybowania na klifach i są modele które same startują z pasa i na nim lądują, A mieszanie tych typów samolotów nie pasuje.Oczywiście opisuję moje odczucia i absolutnie nie mówie, że to nie może być fajne i się podobac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi