domal198333 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Czy mógł by ktoś mi podać wymiary piasty do mocowania śmigła na gumkę wymiary zaznaczone na rysunku fi otworu wiadomo pod wał silnika śrubki po bokach wyglądają mi na M3 materiał aluminium?. Dodam ze piasta ma być do silnika emax 2822 i chce zrobić ją sam bo mam taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opłaca sie? mam kilka sztuk na sprzedaż, po 2 zł Wymiary: średnica: 9,6mm --- 5mm Wysokość: 7,25mm --- 2,5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domal198333 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 2 zł szt do tego przesyłka itd po co jak mogę zrobić sobie 10 szt za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Nawet z przesyłką drogo nie jest, no ale co ja mogę Powodzenia i pochwal się efektami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wysokość i średnicę tego grzybka na górze dobierasz do śmigła, są różne rodzaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak ktoś potrzebuje więcej (sklep itp.) to natłukę ich dobre 250 na godzinę ... jedna mi idzie 14 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Grzybek zrób lekko stożkowy, z wyjątkiem pierwszego mm który zrób taki jakich śmigieł chcesz używać. Średnicę całości też lepiej taką jak "przylga" śmigła. Dostępne w handlu są bardzo małe, więc gumki są zaczepione o łby śrub doprowadzając do ich wygięcia lub złamania. Do tego krótkie gwinty łatwo ukręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domal198333 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 w sumie teraz się zastanawiam czy jest sens robić hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi