SiZeR Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam od niedawna zacząłem budowe piperka o napedzie elektrycznym.Jest to moja pierwsza budowa samolotu wiec pomagaja mi starsi modelarze.Ostatnio dostałem paczkę z pierwszymi częściami -silnik RAY Pelikan 2830 -regulator obrotów RAY Pelikan 20A -akcesoria do silnika i regulatora -3 deski balsowe 2,5mm -1 deska balsowa 6mm -2 druty stalowe 1,5mm -1 rurka węglowa 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wczoraj podczas prac wyciąłem boki kadłuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Z jakich planów robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Simple cub ace rc plany ogólnie są stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 moze podal bys wymiary modelu i jakies docelowe parametry typu masa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 moze podal bys wymiary modelu i jakies docelowe parametry typu masa? Podam jutro bo aktualnie nie mam dostępu do planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wstawiam wymiary samolotu Wręgi wycięte Kadłub dopasowany stery wycięte teraz czekam na drugą paczke z serwami redox s90 9gram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Czyżby budowa modelu poszła w zapomnienie? Jeśli są jakieś postępy z budowy to pokaż na jakim jesteś etapie. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Narazie budowa stoi bo. Czekam na paczkę Z. Serwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 kadłub został posklejany teraz wystarczy tylko zrobic półki na serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Proponował bym abyś najpierw zamontował stateczniki i dopiero w tedy ustalił położenie pułki pod serwa. Montując wyposażenie pamiętaj o wyważeniu modelu to mały samolot i żebyś nie musiał dokładać ołowiu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 mam zamiar zrobic tak jak na planie tylko musze dostosowac rozmiar półki piniewarz na planach sa jakies stare serwa (strasznie duze) ja uzyje 9 gramowych REDOX S90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skrzydełka juz wycięte lotki dopasowane zostało tylko posklejac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Samolot juz gotowy czekam na paczke ma przyjść jutro wiec w następnym tygodniu przy dobrej pogodzie bedzie oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi