Volleyboy Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Cześć Miruś widze że nadal wszystko w trasie robisz? pieknie Ci wyszedł czekam na oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 dzieki Tadek dawno cie nie bylo , oblot ma byc za ok 2 tyg jak bede w domu i pogoda dopisze, pozdrawiam, sory za slaba jakosc fotek. postaram sie zrobic foty w swietle dziennym i cos wrzuce wkrotce , pozdrawiam wszsytkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem jestem cały czas nie zaglądasz do Naszego tematu poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Miras kurcze daj lepsze fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 witam wszystkich, jestem juz w domu model posklejany juz jest ,waga bez wyposazenia , to co widac na fotkach wazy 241g takze przewiduje wage do lotu ok 450-460g, niestety fotki w nie zadobrej jakosci jeszcze fotka... tez slaba sorki, narazie ultimate wisi na scianie i czeka na wyposazenie z rozbitego modelu..... ale pada wiec dzis nic nie rozwale i jeszcze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Hej, na prawde fajnie Ci wyszedł. Nie obrazisz się jak podczepię Ci sie do tematu z moim Ultimatem? Włąsnie kończę go sklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 spoko dawaj fotki mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Bardzo przyjemna maszyna a schemat kolorów dla mnie super daj tylko trochę szybszy silniczek żeby ładnie kręcił akrobacje jak przystało na ultimate-a ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 dzieki, e max cf 2822 da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam mam pytanie jakie śmigiełko zakładasz pod 2822 do tego ultimata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Miruś przepiękny model Ci wyszedł gratuluje i życzę udanych lotów Pozdrawiam, Tadek Wytapatane z mojego GT-S5830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 dzieki Tadek , mysle o smigle 9x6sf lub gws 1060 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 a ja zrobiłem z depronu 7mm z obi... regiel turnigy 40A cf2288 trochę za słaby smigło 9x6 chyba... troszkę wiało na lotnisku i generalnie miał latać na 1300 3s ale na 2200 3s dużo lepiej się zachowuje w locie jest bardziej przewidywalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Bandyr, jaka waga Ci wyszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 z pakietem 3s 2200 turnigy 658 gram ale emax cf2822 pionowo w górę ledwie daje radę jak pakiet na full naładowany... bez pakietu 464 gramy próbowałem latać na 3s 1300 ale jakoś mniej przewidywalny na nim i lepiej lata na 2200... zaznaczam że kadłub klejony uchu ale wręga silnika i cała reszta klejem na gorąco dodatkowo mój depron to 7mm... u was będzie pewnie mniej wagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 ja calego kleilem na goraco moze zaluz smiglo 8 cali wiecej obrotow i chyba lepszy ciag , tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 obawiam się o emaxa...i taki na pełnych obrotach cieplutki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jak nie parzy w palec i uzwojenia nie ściemniały to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ostatnio przewijałem 2 silniki więc mogę coś powiedzieć na ten temat... ku mojemu zdziwieniu silnik od turbinki edf przewijałem innym drutem niż oryginalny oczywiście policzone... i zzyskała na wydajności moc ma chyba taką samą za to nie żre tak pakietu dziś zrobię próbę w powietrzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi