TeBe Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jeśli już było, to proszę o usuniecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Niezłe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msp-elektronik Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Uczta dla ucha i ducha!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Było, ale.... broń Boże usuwać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Obejrzałem całą serie (5filmów) Piękne! Kiedy taka impreza u nas się odbędzie? Na taką skale i w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To chyba zależy od nas, modelarzy, kiedy zbudujeny takie piękne modele Wytaptalkowane z Androida w autobusie - wybaczcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Chociaż kilka nacji do kraju zaprosić na taki piknik... Ja mały kroczek ku makietom zrobiłem, dostałem od dziewczyny Budowa lotniczych makiet rc Gordona Witheda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi